Wasstrip.nl

Wasstrip.nl

Kies voor wasstrips: een duurzame oplossing zonder wegwerpplastic, biologisch afbreekbaar en gemakkelijk in gebruik. Ze worden vrij van plastic geleverd en passen perfect door de brievenbus. Maak schoonmaken eenvoudig en milieuvriendelijk!
wasstrips wasmachine verzorging van uw wasgoed
8,8

• Carla Gelink

• Karin Dijkstra

Slechte waskracht.

Antwoord van Wasstrip.nl

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent over de waskracht. Onze wasstrips zijn ontworpen om effectief te reinigen bij normaal gebruik, maar we begrijpen dat ieder huishouden andere behoeften heeft. Heeft u het ook al eens geprobeerd met een aangepaste dosering? Normaliter is één wasstrip voldoende maar bij een wat viezere was kunt u extra doseren. Mocht u verder vragen hebben dan horen wij het graag.

• Hoe beoordeel je Wasstrip.nl?

• Lieske Wedman

• Tineke Wattenberg
    Geverifieerde klant van Wasstrip.nl

Vind de wasstrips prettig. Alleen de bezorging laat veel te wensen over, ze hebben niet aangebeld en hier kunnen ze het beneden in de brasserie afgeven. Maar nee hoor mag het gaan halen bij een afhaalpunt. Terwijl ik alleen een scootmobiel heb. Stelletje stommerts.
    Heb gister nog gezegd hoe ze het kunnen doen
    Tineke

Antwoord van Wasstrip.nl

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met onze wasstrips, maar we betreuren het dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Hopelijk kan de bezorger wat met uw feedback.

• Jolanda Dahmen-huben