Warmyou
Daisy F
Keurige bezorging. Product in de krant zien staan met beschrijving dat leek mij wel wat! Al enkele keren gebruikt en dat beviel prima. Zal ik zeker als het kouder gaat worden meer gaan gebruiken, ook om de stookkosten laag te houden
Antwoord van WarmyouWij zijn blij dat je onze deken hebt zien staan in de krant. Zonder ons weten stond onze Cuddels daar ineens, wij waren blij verrast en we krijgen daar ook veel positieve reacties op! We gunnen iedereen lekkere en persoonlijke warmte, zeker in deze dure tijden. Een warme groet van ons! Team Warmyou
Randstad TV Service
Snelle levering en een lekkere warme deken
Antwoord van WarmyouFijn dat we je een lekkere warme tijd kunnen geven met onze warmte deken! Een warme groet van ons. Team Warmyou
Hoe beoordeel je Warmyou?
Olga
Fijn plaid. Vlot bezorgd en goed verpakt
Antwoord van WarmyouHallo Olga, fijn om te horen dat ons product snel en correct bij je is aangekomen. We hopen dat je zult genieten van deze persoonlijke warmte:-) Een Warme groet, team Warmyou
Marcia
Superservice! Na een klein probleempje met mijn heerlijke Hugum reageerde Martin supersnel en was het probleem binnen no time verholpen. Heel vriendelijk en klantgericht! Toppers!🏆
Antwoord van WarmyouHoi Marcia, we hebben het product hier laten testen en het was snel duidelijk dat het een gevalletje garantie zou zijn. Het is dan niet meer dan vanzelfsprekend om je direct een nieuwe Hugum op te sturen. Namens ons hele team hartelijk dank voor je mooie review! Zijn we erg blij mee:-)
Deb
Snel geleverd, en een fijne service
Antwoord van WarmyouHoi Deb, bedankt voor je positieve review!
Als je in de toekomst nog meer warmte nodig hebt of als er vragen zijn, staan we altijd voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vriendelijke woorden en het kiezen van Warmyou! -
Inge
Heerlijk dekentje, snel lekker warm!! Absoluut geen miskoop
Antwoord van WarmyouInge, wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met onze elektrische deken!
Ellen
Luxe product van prima kwaliteit, werkt goed en oogt prachtig. En zeer snel in huis!
Antwoord van WarmyouEllen, we zijn blij om te horen dat je de kwaliteit ervan waardeert en dat het goed werkt voor je.
Jacqueline Jansen
Perfecte fluffy warmtedeken is het ❤️
Antwoord van WarmyouBeste Jacqueline,
Bedankt voor je positieve review. Veel plezier en warmte gewenst met je nieuw warmtedeken van Warmyou!
Quincy
Super fijne warmtedeken van goede kwaliteit en ziet er heel mooi uit en snel geleverd. Helemaal blij mee!
Antwoord van WarmyouHallo Quincy,
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met je warmtedeken van warmyou.eu! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en het uiterlijk van de deken. Bij Warmyou streven we ernaar om producten van goed kwaliteit aan te bieden die niet alleen functioneel zijn, maar er ook nog eens mooi uitzien. Hopelijk zien we je binnenkort weer terug op onze webshop.
Monique Mulder
Geweldige snelle service en een heerlijke warmte deken.
Antwoord van WarmyouHallo Monique,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat dat je tevreden bent met onze deken.
Zeer tevreden Klant
Snelle levering, goed Produkt. Kort: zeer tevreden!!!
Antwoord van WarmyouHallo, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat dat je tevreden bent met de deken van warmyou.eu.
Het doet ons echt goed om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Nogmaals bedankt voor je steun en het kiezen van warmyou.eu
Met warme groet, Team Warmyou -
Dirk Kooistra
Goed en snel bezorgd( heel tevreden)
Antwoord van WarmyouHoi Dirk,
Dank je wel voor je review! We zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent met je aankoop bij warmyou.eu. Het doet ons echt goed om te weten dat onze inspanningen gewaardeerd worden.
Team Warmyou