Wandplankshop.nl
Bo van Heeringen
Mooie planken!
Joke Debets
Goeie prijs en goed product
Hoe beoordeel je Wandplankshop.nl?
Joop
Mooie planken, ze staan fantastisch op de wand
Ad Celi
Snelle levering.
Rudolph
Mooie degelijke planken, die een sieraad aan de wand zijn. Ook goed te monteren. Alleen voor de bijgeleverde handleiding had ik wel een vergrootglas nodig :-) Die afbeeldingen waren iets te klein voor mijn ogen!
Elin
Goed, snel, zoals op de afbeelding, mooie kwaliteit
Floris en Kirsten de Jong
Echt top service! Vlotte levering en een mooi product voor aan de muur. Kortom kwaliteit's niveau zeer hoog
Herman Walscharts
Alles OK
Danielle Polstra
Op tijd geleverd en mooie kwaliteit. Was makkelijk te bevestigen
Marc van Manen
Snelle levering, conform bestelling. Prima.
Sanne vd Bogaard
Echt n mooie plank! Mooi hout. Past precies.
Carine Lefebvre
Mooie planken en goede service
Kempen
Hele mooie kwaliteit eikenhouten wandplank, goede bevestigingsmaterialen en heel zorgvuldig verpakt. Waterpas ophangen, zowel links-rechts als voor-achter, is wel een precisieklusje, maar dat doet niets af aan de geleverde kwaliteit.
Waardeloos bedrijf
Ik krijg 0 reactie op mijn mailtjes en telefoontjes. Probeer al langer dan een week contact te krijgen maar helaas.
Chris
Mooie massieve plank, wel een kunst om hem waterpas op te hangen
Alex
Mooie wandplank kon hem binnen een 5 werkdagen ophalen. Zelfs alle toebehoren meegeleverd om de plank zwevend op te hangen!
Coralie Naeyaert
Alles top!
Gerben de Jong
Snelle levering netjes gezaagd en verpakt.
Marcel Stienen
Levering was optijd
Jan de Wal
Mooie eiken plank met handige bevestigingsbouten die je zo kunt draaien dat de plank mooi waterpas hangt.
Alle pasta voorraadpotten nu keurig op de plank staan. We zijn er blij mee.
Het is wat duurder dan een plank van de IKEA , maar je hebt dan ook wel een plank van veel betere kwaliteit ,en je kunt ze in vele maten bestellen.