We hebben klanten reviews voor dit domein verzameld van verschillende platforms. Deze reviews bieden waardevolle inzichten in de productkwaliteit en klantenservice van de winkel. Klik gerust op de bron om deze reviews te bekijken.
![Wandelstokkopen.nl-safe-reviews-icon Wandelstokkopen.nl](https://dashboard.webwinkelkeur.nl/webshops/icon/1217081/120/Wandelstokkopen.nl-safe-reviews-icon.webp?m=1677253914)
Wandelstokkopen.nl
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
![](/img/entrepreneurs/photo0/1436/wwk_Favicon_wandelstokkopen.jpg?1677253826)
Wandelstokkopen.nl is een webwinkel die is opgericht in 2015, gevestigd te Eindhoven. De degelijke wandelstokken van Wandelstokkopen.nl worden geleverd door een familie bedrijf uit Engeland en staan bekend om hun stijl, kwaliteit en elegantie. De wandelstokken kunnen erg handig zijn voor in huis, maar zijn buitenshuis ook zeer goed te gebruiken. Het maakt u wendbaarder en kan u erg helpen u weer wat soepeler voort te bewegen. Wij bieden persoonlijk advies en ondersteuning, om ervoor te zorgen dat elke klant een wandelstok kan vinden die perfect bij hem of haar past. Wij willen graag een steunpunt zijn voor onze klanten.
Bekijk Manifest
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2023
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.