Wafwaf.nl
Ontdek onze exclusieve collectie luxe halsbanden, luxe hondenmanden en accessoires bij Wafwaf. Met onze hoogwaardige hondenriemen en accessoires kun je de stijl van je trouwe viervoeter naar een hoger niveau tillen.
9,0
Filter 64 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 46 met beschrijving

• Fleur Ooms Hertogh
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Bij fout in de bestelling meteen goed opgelost en dag later al in huis! Snelle en goeie service via de mail

• Tineke
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Gevraagd om kettingen met namen en 3 verschillende maten. De maten klopten niet en de namen ontbraken. €90 vind ik dan duur.

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi Tineke, Bedankt voor je review. Jammer dat het niet helemaal gegaan is zoals verwacht. Ik zie in de bestelling dat je bij namen Nee hebt ingevuld vandaar dat er geen penning bij zit, wellicht is het daar mis gegaan. Uiteraard kunnen wij dit alsnog voor je verzorgen, graag hoor ik dit van je. Je hebt bij de aantekening meerdere maten met verschillende kleuren doorgegeven, ik kan deze eventueel met je delen zodat je kan zien welke maat waarbij hoort. Ik hoor het graag.

• Hoe beoordeel je Wafwaf.nl?

• Yvonne Wouterse

Alles is super

Antwoord van Wafwaf.nl

Dankjewel voor der mooie review

• Bianca Harmsen

Goed geregeld allemaal:).

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi Bianca, bedankt voor de mooie review en de geweldige foto die je gestuurd.

• Linda
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Hele leuke kralenbandjes voor mijn hondjes ontvangen. Ben benieuwd of de teken een beetje wegblijven dit jaar.

Antwoord van Wafwaf.nl

Dankjewel voor de mooie review!

• LvD
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Heel tevreden over bestelling. Tuigje ziet er mooi uit en past goed!

Antwoord van Wafwaf.nl

Dankjewel voor de mooie review!

• Judith Boumeester
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Zeer mooie kwaliteit hondenmand besteld. Ontzettend blij mee

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi Judith, dankjewel voor de mooie review!

• Simone
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Snelle levering en mooie bandjes

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi, Dankjewel voor de mooie review!

• Dagmar
    Review voor Wafwaf.nl

Klantenservice is teleurstellend. Ik wacht al 2 weken op mijn mand en krijg geen gehoor via de telefoon, mail of whatsapp.

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi Dagmar, jammer dat het zo gelopen is en dat is zeker niet de bedoeling. Zoals per Whatsapp aangegeven is de mand onderweg en kan je je bestelling volgen via de Track and trace code.

• sanne
    Review voor Wafwaf.nl

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

• Ingrid
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

De bestelling is lang onderweg geweest.
    Maar de hondenmand is uiteindelijk na 3 weken toch aangekomen. Waarschijnlijk verloren geraakt bij de leverancier.

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi Ingrid, jammer genoeg is je bestelling niet goed aangekomen en zoals per mail aangegeven hebben wij je een nieuwe mand toegezonden.

• Trudy Slinger

Goede service!

• marian
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Een week geleden een halsband en riem besteld. Nog niets ontvangen en heel onduidelijke berichten via DHL. Begrijp dat de levering uit Duitsland moet komen.en via een mail van WafWaf een link ontvangen dat de levering op het juiste adres komt, wat niet in de link staat. Heb weer een mail gestuurd daarna wat ingesproken op de voicemail maar geen reactie. Ben benieuwd!

• Mirjam

De service wa

• Melissa van der Oord
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Snelle levering en goede service

• M.
    Review voor Wafwaf.nl

Ik zou deze webshop absoluut niet aanraden. De producten zijn vast geweldig, maar de klantenservice is verschrikkelijk. Als er iets mis gaat, ook als de fout bij de webshop ligt, kun je fluiten naar een gepaste oplossing. Hun ‘hulp’ was het aanbieden van een korting, die al gebruikt was bij de oorspronkelijke bestelling. Oftewel, ik blijf zitten met extra gemaakte kosten zonder enige vorm van compensatie of oplossing. Helaas zie ik in de reviews dat ik niet de enige ben die een negatieve ervaring met hun klantenservices heeft gehad.

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi, helaas was het product welke je graag wilde hebben niet meer op voorraad, een andere kleur of product met korting vond je helaas niet passend, wat wij uiteraard ook begrijpen als je je zinnen op iets hebt gezet wat je helemaal geweldig vond en daarom we snappen dan ook je teleurstelling. We hebben het betaalde bedrag zoals reeds aangegeven aan je geretourneerd.

• Bart van Roon
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Mooie producten en kwalitatief goed en net even anders. Honden bed Scandinavisch design zit goed in elkaar enige verbetering zou zijn de telefonische bereikbaarheid van de winkel als je vragen hebt dat moet mi beter, kreeg een voice mail en werd niet teruggebeld. Per e-mail kreeg ik wel bericht. Dan is het 5 star service.

Antwoord van Wafwaf.nl

Hi Bart, bedankt voor de mooie review en inderdaad soms zijn wij vanwege drukte (wat zeker geen excuus mag zijn) wat minder telefonisch bereikbaar, onze excuses hiervoor. We zijn aan het kijken hoe we dit het beste kunnen opvangen rekening houdend dat de focus op kwaliteit blijft.

• Johanna
    Review voor Wafwaf.nl

Geweldige service en een mooie mand mogen ontvangen

Antwoord van Wafwaf.nl

Dankjewel voor de mooie review

• Angelique Wagenaars
    Geverifieerde klant van Wafwaf.nl

Bij het in elkaar ritsen van de hondenmand ging al meteen de rits stuk. Voor zo'n hoog aankoopbedrag moet dit niet kunnen!!! Dan verwacht je toch kwaliteit voor 500 euro!!

Antwoord van Wafwaf.nl

Beste Angelique, daar heb je helemaal gelijk in. Bij de aankoop van een nieuw product mag je verwachten dat alles naar behoren werkt. We hebben je inmiddels gevraagd om foto's/video op te sturen zodat we dit kunnen overleggen aan onze leverancier zodat we met een passende oplossing kunnen komen.

• Geen

Prima ervaring