WBtuning
Senne Reyniers
Duidelijk en snel antwoord gekregen of deze onderdelen passen op mijn scooter
Kenny Verhoeven
Mijn ddl uitlaat kwam aan en demper was beschadigd ze hebben mij de prijs van een nieuwe demper terug gestord alvast bedankt
Antwoord van WBtuningDag Kenny, Wij waren 5 t/m 7 november gesloten ivm EICMA beurs in Italië waar wij waren, dit stond ook op onze website :) We lopen daarom iets achter op de e-mail. Sorry voor de vertraging. Reageer gerust even op de email die ik je net heb gestuurd, dan lossen we het zsm op!
Hoe beoordeel je WBtuning?
Sid Adriaans
Goeie levering rn
Aibarlech Jacobus
Goede webshop 👍
Jayden Verwoerd
Vorige week vrijdag vestelt nog steeds niks binnen
Ayaz Altuntas
Goeie service
Lars Vogelaar
Snelle levering goeie prijzen
Vinz
Superservice!
Ik was vergeten mijn huisnr bij de bestelling te zetten,kreeg 10min na de bestelling een telefoontje en werd zeer snel geregeld!
Bestelling was ook zeer snel binnen!Antwoord van WBtuningBedankt voor je mooie review Vinz! Veel plezier met je onderdelen!
Joel Degeling
Snelle levering goeie service’s
Antwoord van WBtuningBedankt voor je mooie review Joel! Veel plezier met je onderdelen!
Stijn Traa
Aardige mensen duidelijk en zeer netjes
Antwoord van WBtuningBedankt voor je mooie review Stijn! Veel plezier met je onderdelen!
Milan Slink
Snelle levering plus kwaliteit onderdelen
Antwoord van WBtuningBedankt voor je mooie review Milan! Veel plezier met je onderdelen!
Jaro180cc
Altijd goeie levering gehad goeie kwaliteit Als ik genoeg geld had had ik de hele webshop leeggekocht!
Wijnand
Snelle levering en goede support. Pakket was binnen 1 dag in huis!
Antwoord van WBtuningBedankt voor je review Wijnand! We doen ons best!
Burak
Goed en snel
Antwoord van WBtuningBedankt voor je bestellingen en review Burak!
Depay
Snelle levering en afhandeling van mijn order! om 13:15 besteld. Om 14:00 al een track en trace link.
Antwoord van WBtuningVroem vroem, ding dong!
Samuel Luc
Belle boutique en ligne et expédition raisonnablement rapide pour la France
Antwoord van WBtuningMerci
Yasmina Boey
Trage verzending, ik betaal 12€ verzendingskosten om te laten leveren en alsnog moet ik er langer dan 3 dagen op wachten
Antwoord van WBtuningDay Yasmina, Zoals ik ook al aan de telefoon had uitgelegd is/was er een storing in het sorteercentrum van PostNL. Hier kunnen wij helaas niks aan doen... Jammer dat jullie ons gelijk met 1-ster beoordelen. Het staat namelijk buiten onze macht.
Mo Sam
Goed, snel thuisbezorgd!
Antwoord van WBtuningBedankt voor je review Mo Sam!
Daniel
Mijn ervaring is dat ze niet te bereiken zijn . Ik heb een cilinderkit terug gestuurd , hij voldeed niet aan de eisen . Ik heb meerdere keren geprobeerd telefonisch contakt te krijgen en meerdere keren per mail en ook via insta maar geen reactie we zijn nu bijna drie weken verder en we horen niks. Geld hebben we ook nog steeds niet weer. Ik heb inmiddels contact gehad en daarna meteen men geld terug gekregen.
Antwoord van WBtuningDag Daniel, ik heb je inmiddels via de e-mail een reactie gestuurd.
Antonio Carrasco
Alles perfect op het gebruik van postnl na postnl is toch zo slecht
Antwoord van WBtuningBedankt!, PostNL heeft de laatste tijd veel vertragingen helaas. Ik vermoed dat dit door de vakanties komt en er te weinig personeel is...