WBOOKS B.V.
Gudi Schuur
Mooi boek en een dag later al bezorgd.
Piet Smit
mijn klacht werd per omgaande opgelost
Hoe beoordeel je WBOOKS B.V.?
Hendrik Panneman
Betrouwbaar. Uitstekende service. Snelle levering.
Annette
Prachtige boeken. Snelle levering en uitstekend verpakt.
Antoon Louwers
Prachtige uitgave die mijn interesse heeft.
Willem
Prachtig boek
Frans
De service van WBooks was prima, de boeken goed verpakt etc, maar het versturen via DHL was een drama. Krijg pas bericht op de ochtend dat ze langs zouden komen (tussen 08.00 en 18.00 op een zaterdag) Kwam natuurlijk niet uit, en uiteindelijk kon ik het pakket pas op dinsdag zelf afhalen bij een van hun pakketpunten.
Antwoord van WBOOKS B.V.Geachte heer Van Zomeren,
Spijtig te horen dat u de zending van DHL niet in ontvangst kon nemen. Als u niet thuis bent, gaat het inderdaad naar een afhaalpunt. Dat dit 2 dagen langer duurde is niet te doen gebruikelijk maar wellicht te wijten aan de enorme drukte ivm Black Friday en feestdagen. Excuus voor het ongemak!
Met vriendelijke groet
WBOOKS
Margriet Buitenhuis -
Mirjam
Snelle service!
Georgia Brown
Mooie boeken. Snel geleverd. Degelijk verpakt.
M.A Wognum
Mooie boeken. Goede prijzen.
Martin Fikke
snelle levering, erg goed en stevig verpakt.
M
Snelle internationale levering, goede verpakking en mooi boek. Heel tevreden
Sara Caris
mooie collectie en snellle service
Harrie Dijk van
Snelle afhandeling
Pieteke van Weperen
Zeer snel geleverd, keurig verpakt, goede prijs!
Boudewijn de Heer
Snel en accuraat top
Henk
Een waardeloos, non-informatief flutboek. Paar foto's, wat onzin en klaar is het boek. Geldklopperij in optima forma.
Arjan Gerritsen
Goede prijzen, breed aanbod, makkelijke bestelling en snelle levering
Alexander van Rekum
Zeer nette service en levering
Erik van der Scheer
Uitstekende verpakking en snelle verzending. Communicatie is goed. Het enige minpunt is de bezorging door DHL. Ondanks de goede verpakking weten ze het boek te beschadigen (al 3x van de 10x).
[Aanvulling WBOOKS heeft n.a.v. deze review contact met mij opgenomen en het beschadigde boek vervangen. Goede service van WBOOKS.]