Vultus
Ingrid
Een frauduleuze website ! Niets kopen. Het is een eenmansbedrijfje met nep marketing en nep telescopen. Echt een en al list en bedrog ! U bent gewaarschuwd !
Karine pharazijn pouleur
Hoe beoordeel je Vultus?
Timothy Izaac
De levering was snel, alleen had het gekochte artikel wel in een doos ingepakt mogen worden. Dit ook om beschadigingen aan het artikel te voorkomen.
Daan S
Veel te dure telescoop gekocht, was elders goedkoper
Ramon Schaffers
snelle levering
Wim Waanders
De telescoop ziet er professioneel uit en dat voor die prijs. Goede en duidelijke instructies en nog een email met linkjes naar meer inhoudelijke uitleg. Zeer tevreden en nu aan de slag.
Zeer tevreden!
Heel erg blij met mijn telescoop en heel erg tevreden met de klanten service!
Mijn telescoop was niet geleverd door een fout van dhl maar toch werd er meteen een nieuwe opgestuurd, echt geweldig!
Dit soort kantenservice is schaars tegenwoordig.
Echt super! ❤️ -
Sibel Van Zundert
Makkelijk bestelling snelle levering
Joost Hemstede
Prachtige spotting scope kado gedaan aan m’n ouders. Zeer tevreden en goede prijs kwaliteit verhouding.
Mario
Ik heb op vrijdagavond een telescoop besteld, was op voorraad, dus zou ik hem de volgende dag in huis hebben. Vrij snel (voor mijn gevoel) geautomatiseerd een mail dat het artikel niet op voorraad is en pas begin augustus leverbaar zou zijn. Of ik wil wachten of geld terug. Uitgebreid meerdere keren een bericht gestuurd dat ik mijn geld terug wil (en ook gevraagd voor andere opties). Op alle mail geen enkel reactie. Op een gegeven moment wel een systeemmail met teruggave geld in werking is gesteld. Op mijn verbazing dat de telescoop nog op voorraad stond op de website geen reactie. Op dinsdagmiddag gevraagd waar mijn geld bleef. Geen reactie. Op woensdag nogmaals gevraagd en ook via de website chat. Toen vrij snel reactie dat er met de betaalprovider gekeken zou worden. De dag erna vrij snel eindelijk mijn geld op de rekening. Op mijn vervolg vraag waarom de telescoop nog op voorraad was op de website geen reactie. Bijzonder, lijkt wat mij betreft dus een oneerlijk lokkertje om maar bestellingen binnen te harken. Maar op alle verbazing en vragen daarover blijft het stil. Communicatie is dus waardeloos. Verkoop maken is het doel. Service duidelijk geen prioriteit.
Christophe Van Belle
Eerste indrik is goed
Echte nachttest moet nog komen. Overdag is reeds goed. -
Albert
Mijn statief was kapot gegaan en de garantie was net verlopen.
Ze hebben toch een geheel nieuw statief geleverd zonder bijkomende kosten.
Super bedankt voor deze goede service!! -
johan swimberghe
Alles ok !
P.j.m. Minten
Goed voor weinig
Ahmad Al Refai
Snelle levering en goede kwaliteit
Maaike
Snelle levering en fijn dat er informatie ingewonnen kon worden vooraf aan de aankoop via het vragenformulier.
A.T.M. Hermsen
Ferry Kiepe
Zeer mooie en stabiele telescoop. Heb tot nu toe de maan intensief kunnen bekijken en wacht met smart op de volgende asteroïde of planeet. Het oculair is van uitstekende kwaliteit en het gebruik wijst zich vanzelf. Een echte aanwinst
Eva B
De telescoop was niet op voorraad maar ik werd meteen per mail benaderd met de vraag of ik wilde wachten of het geld terug. Communicatie met de klantenservice was top en we hadden de telescoop binnen een week in huis. Ik zal hier vaker bestellen!