Voordeelkussens
Koert Posthumus
Keurige webwinkel, had een zitkussen besteld, ziet er super uit maar had zelf verkeerde maten ingevuld. Ze kwamen met een keurige tegemoetkoming voor een nieuwe bestelling. Aanbevolen dus!
X
Reeds derde bestelling en telkens beantwoord het product aan de vraag. Degelijk materiaal. Top.
Hoe beoordeel je Voordeelkussens?
Frank
Na 3 maanden wachten nog steeds geen levering terwijl de website adverteert met snelle levering. Telefoon wordt ook niet opgenomen na herhaaldelijk gebeld te hebben. Geen zaken mee doen!!!!
Geert
Snelle levering. Helaas had het buitengordijn een productiefout aan de ringen, zodat ze los kwamen. Maar de klantenservice was correct en zo konden we het probleem laten herstellen. Daardoor nog 4 sterren.
Olaf
Wij zochten een kussen in een heel specifieke maat voor een stoeltje. Het kussen ziet er echt perfect uit, heel mooi gemaakt. Blij mee!
luc HOSTE
perfecte afwerking !!
Inge Steenbeek
snelle levering, mooie kwaliteit.
Eric Vroon
Aan de prijs, maar uitstekend product, snel geleverd
Patrick Huang
Op maat gemaakt kussen was zeer snel klaar en van hoogwaardige kwaliteit. Aanrader!
JAN VAN RAAK
De bestelde rugkussens waren harder dan ik had verwacht dat viel wat tegen. Verder tevreden over de zoveelste bestelling
Nancy De Klerck
Heel goede service!
Hetty Bakhuis
Ondanks dat levering niet compleet was, goede communicatie & nalevering !
Jan Kempkes
Hele goede en snelle levering, absolute aanrader
Joke Groeneveld
goede prijs/kwaliteitverhouding
prettig geholpen -
cornelis Velthoven
Snel en juist geleverd, goede kwaliteit.
Anne Junggeburt
Super service: vriendelijk, snel en de kwaliteit is super!
Antwoord van VoordeelkussensBeste Anne, Dankjewel voor je positieve beoordeling! We wensen je veel plezier met de mooi gekozen kussens. Met Vriendelijke Groet, Wendy
Patrick Weijers
Goede service, extra tip gekregen zodat de kussens nog iets mooier zijn geworden.
Antwoord van VoordeelkussensBedankt voor je beoordeling!
Wij denken graag mee om het perfecte kussen te ontvangen. Veel zitplezier gewenst! -
Connie
Uitstekend advies tijdens bezoek aan de showroom. We konden naar eigen keuze lapjes stof mee naar huis nemen. Bestelling verliep voorspoedig en op vragen werd via de mail snel gereageerd. Helaas bleken de zitkussens de verkeerde maat te hebben. Foutje van het atelier. Echter, zonder verdere discussie werden er nieuwe kussens besteld. De kussen zijn mooi en netjes afgewerkt. Prima prijs-kwaliteit verhouding!
Antwoord van VoordeelkussensBedankt voor uw positieve beoordeling!
Wij hopen dat u heel veel "reis"-plezier heeft met onze kussens!
Jeroen Vernimmen
Sylvia Kouijzer
Goede service en prachtige kussens
Antwoord van VoordeelkussensBedankt voor je leuke beoordeling. Heel veel zonnige dagen op de kussens toegewenst!