Voordeelkruiden.nl
Hans van Loon
Goede en snelle service
Carina Meijer
Voor de 1e keer heb ik bij jullie besteld en ik ben blij met de producten. Het mooiste vind ik dat jullie de Stichting Calling from Yahuah Nederland (CFY) (callingfromyahuah.com) sponsoren.
Prachtig dat CFY inmiddels al 3.111 wees- straatkinderen heeft gered van o.a. hongersnood in Rwanda! De missie is 150.000.000 wees- en straatkinderen die Yahuah/God uitkiest een VEILIG THUIS geven.
En mosterdzaadpoeder, klitwortel en hibiscus verbeteren mijn gezondheid (MM lifestyle - medicalmediumlifestyle.com, project van CFY), zodat ik me nog beter voor de kinderen kan inzetten.
Dank je wel! -
Hoe beoordeel je Voordeelkruiden.nl?
Gerard Roelofsen
Super
Asta Arens
heel goed
Rick van den Brink
Gewoon top product
Heleen
Hele fijne producten voor een prima prijs
Leon Engelen
Goed product.
snelle levering.
Mooie prijzen.
Carla Don
Goed en netjes
Sarah
Goede service, snelle levering!!
H. Bahmai
Snelle levering, een daag
henk rooij
bestelling volgens afspraak bezorgd en een redelijke prijs tot de volgende bestelling groetjes henk rooy
Johanneke Turmel
Mooi wat korting bij grotere hoeveelheden. Snel geleverd en goeie kwaliteit.
Martin Perlot
Mooi winkel
Taskin
Snel en heel zorgvuldig afgeleverd, helemaal top!
Roelie Zwiers
Fijne producten, goede service. En niet duur.
Joke Bijster-van Winsen
Ziet er perfect uit
Pascal Van Bogaert
Prijs/kwaliteit: prima verhouding
jos
Fijn bedrijf die verstand hebben van gezond en biologische groenten kruiden , kunnen het verschil maken wanneer je dagelijks wat gebruikt van allerhande soorten.
aanrader , snel geleverd , schoon verpakt en super dat Post.nl nu vervoerder is , dat gaat stukken beter worden , want dan komen producten goed en heel aan. -
joannes Poels
Voordelig en correcte levering
J van ommen
Kwaa wachten viel mee maar het produkt was heel erg grof moest het fijnder maalen in de blender om het goed te gebruiken ( groote stukken )