VoetenVegertje.nl
Laura
Snelle levering, mooie mat, goed op maat te snijden
Sil
Mooie mat en een goede opvulmat. Past precies ook in hoogte en staat mooi in de tegelvloer bij de deur. Snelle levering! Een aanrader.
Hoe beoordeel je VoetenVegertje.nl?
Sandra Kamphuis
correcte, snelle levering, goed product.
Robert
Kwaliteitsproduct, snelle levering. Bleek wel iets hoger dan verwacht
Peter
Kort maar krachtig: snelle levering, goede kwaliteit tegen een goede prijs!
Goede mat
Had een grijze droogloopmat op maat besteld. Communicatie van wat de levertijd is van op maat gemaakte producten mag wel beter. De mat kreeg ik na een aantal dagen. Mat zag er erg goed uit en voldeed aan mijn verwachtingen. Nog een tip voor het bedrijf. Kijk eens naar andere manier van verpakken. De rol zat onder de plak toen ik de tape had verwijderd. Heb dit zelf opgelost maar dit kan wel beter. Al met al ben ik wel blij met mijn product.
Agnes
Na lang zoeken eindelijk de perfecte, flexibele ondermat gevonden!
Krijn
Bestelling levering snel en conform afspraak
Nic
Perfecte mat voor een correcte prijs
Monique
Heel goed product en snelle levering.
Han Weijers
Snel geleverd
jeanine joris
Alles volgens afspraak. Goede kwaliteit.
Klant27788
Bestelling is snel geleverd.
Product voldoet aan verwachting en is prima op maat uit te snijden. -
Aldo
Grijze kokusmat besteld, express nog gebeld of dit wel grijs was en geen antrasiet. 180 euro betaald en toch antrasiet gekregen. Ja, wat moet je er nog op zeggen.
Hennie
Mooie mat! Keurig allemaal
Marjan
Prima mat ontvangen. Wel jammer dat de firma niet te bereiken is. Had een vraag en kreeg, zowel telefonisch als per mail niemand te spreken.
J-J
Verkeerd product geleverd : BORSTEL matten ANTRACIET 40x60 besteld maar OUTLINE PURE BLACK 40x60 / 574 TWISTER Washable mats - BLACK 90x150cm ontvangen ... zaak in behandeling ...
Johan
Goede stevige buitenmat voor een redelijke prijs
Top
ivm een vraag rond de levering kreeg ik telefonisch geen contact en stuurde een mail. Hierop kreeg ik heel snel een reactie. Dat was super. Het product ( een opvulmat van 1cm dikte) is een prima product. Goed op maat te snijden en stevig.
pijl
Snelle levering, product zoals omschreven en goede kwaliteit !