Voervoorvis.nl

Voervoorvis.nl

Via onze website kunt u al uw visvoer voordelig kopen. Wij hebben visvoer voor vrijwel alle vissen! Wij verkopen visvoer voor siervissen, visvoer voor koi en visvoer voor steur.
9,1
Filter 1766 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 1036 met beschrijving

• Rex
    Review voor Voervoorvis.nl

Oplichter. Lees de reviews. Mij is hetzelfde gebeurd. En dit stuk ellende gaat gewoon verder met de zaak oplichten. Met hulp van de politie natuurlijk. Want die weigeren er wat aan te doen. Dus het zou wel eens kunnen dat dit een verkapt overheidsbedrijf is. Oekraïne heeft tenslotte veel geld nodig. En we betalen ons al scheel aan belasting. Dus moeten er andere inkomstenbronnen worden bedacht.

• Ag Temminck
    Review voor Voervoorvis.nl

Het is nu 5 november Ik heb in augustus een bestelling gedaan van 3 producten er zijn er maar 2 geleverd ik heb toen gebeld en er werd mij verzekerd dat het nog na geleverd zou worden maar nu is het november en er is nog steeds niets gekomen en ik heb wel minimaal 50x gebeld maar zijn niet meer te bereiken antwoord apparaat ingesproken maar er wordt niets mee gedaan, dus ik ben mijn 28 euro voor mijn sprinkhanen kwijt .
    Ik vind dit een heel slecht bedrijf
    Ik raad iedereen af om hier te kopen.
    Ag Temminck

• Hoe beoordeel je Voervoorvis.nl?

• Nathali
    Review voor Voervoorvis.nl

Wacht al meer dan een week op mijn bestelling. Reactie op mijn mailtjes is door drukte was het nog niet verstuurd. Zou nu afgelopen maandag verstuurd worden. Nu woensdag nog steeds niks ontvangen en bij PostNL ook nog geen pakket in ontvangst genomen.
    Voel mij erg in de maling genomen door dit bedrijf.

• M Dick
    Review voor Voervoorvis.nl

3 dagen extra moeten wachten, geen gehoor op mail, geen gehoor telefoon, product ontbrekend, ander product zak beschadigd en vol met maden en insecten

• Nico Feij

Visvoer Koi Mix 15kg

• Steve uit België
    Review voor Voervoorvis.nl

kalfsoren en kippepoten besteld voor mijn hond. Dezelfde dag nog verzonden met PostNL en de volgende dag keurig ontvangen. De leveringskosten naar België zijn zeer correct. Alleen heb ik geen factuur ontvangen. Ik heb al meerdere email verzonden maar nog steeds geen factuur noch reactie van het bedrijf gekregen. ook niet met een bericht via hun website noch telefonisch bereikbaar. Heel vervelend want ik heb een factuur nodig voor mijn boekhouding! van tevreden naar teleurstellend

• Karien Zijlmans
    Review voor Voervoorvis.nl

Echt verschrikkelijk hoe ik gisteren mijn bestelling binnen kreeg. 50 Vetbollen besteld, 40 waren heel de overige tien waren in stukken, tot gruis aan toe. Ze sturen gewoon het AFVAL en laten je daarvoor de volle mep betalen.

• Ht
    Review voor Voervoorvis.nl

Besteld, betaald geleverd! Telefonisch contact opgenomen vanwege verkeerd ingevulde data, direct beantwoord en gecorrigeerd.

• WA
    Review voor Voervoorvis.nl

Ik heb besteld, betaald en na lang wachten niks, noppes ontvangen. Ook geen factuur. Wel is het bedrag keurig netjes afgeschreven van mijn rekening. Dat wel. Ook is Voervoorvis telefonisch niet bereikbaar: "Wegens drukte zijn wij niet in de gelegenheid om de telefoon op te nemen / de vocimailbox is vol". Ja, ja.... Ook op de mail wordt niet geantwoord. In een notendop: Bestel hier niet. Maar dat was al wel duidelijk denk ik.

• Kevin
    Review voor Voervoorvis.nl

Geen contact, geen bestelling, geen reactie op meerdere mails. Order mag geannuleerd worden, erg jammer.

• K.K.
    Review voor Voervoorvis.nl

Eergisteren wederom een bestelling geplaatst voor het leveren van egelbrokken en zonnebloempitten. Vandaag keurig geleverd. Perfect.

• Esther
    Review voor Voervoorvis.nl

Telefonisch niet bereikbaar, bestelling duurt lang voor het verzonden wordt.
    Reactievermogen is erg traag.
    Ik ga deze winkel verwijderen en daar niet nogmaals bij bestellen mijn vissen kunnen net als hun niet zonder voer.

• el
    Review voor Voervoorvis.nl

Onze bestelling deels geleverd na een lange tijd en de rest nooit ontvangen! Koop hier niks,want telefonisch / mail niet te bereiken wat erg slecht is. Oplichting

• Kurt
    Review voor Voervoorvis.nl

Tot 2 x een bestelling geplaatst en betaald en nooit ontvangen!?
    Contact opgenomen en Oswald zegt dat het aan PostNL ligt en die trekken er zich niks van aan of nemen geen verantwoordelijkheid en daarna nooit nog iets van terug gehoord en mijn 65€ heeft hij achterover gedrukt en ik sta hier 2 x bedrogen en kan hier niks aandoen,een schande dat dit kan.Ik'bestel niks meer online met al die bedriegers..

• Weepee
    Review voor Voervoorvis.nl

Per ongeluk 2 bestellingen gedaan. Daarna 1 geannuleerd. Wel 2 betaald. Daarna 1 ontvangen en geen geld van de 2e bestelling terug geboekt.
    Ook zijn ze telefonisch niet bereikbaar

• Arjan
    Review voor Voervoorvis.nl

Nooit wat ontvangen! Bedrijf reageert nergens op, gemaild/gebeld/geappt, helemaal niks! Oplichters!!!Wordt tijd dat er wat gedaan word!

• IMAS
    Review voor Voervoorvis.nl

Dit bedrijf belazert de boel. Ik bestelde bij dit bedrijf via Bol 160 liter zaagsel, bij aflevering werd er een zak van 57x38x25 cm afgeleverd, oftewel 54 liter, terwijl ze gewoon 160 liter op de zak en advertenties vermelden. Eerlijke bedrijven vermelden gewoon de kilo's, maar niet deze oplichters.

• Wille Richardson
    Review voor Voervoorvis.nl

Goede prijs voor vogelzaad. Correct binnen 3 dagen geleverd. Volgende keer bestel ik daar weer.

• Marike
    Review voor Voervoorvis.nl

Ik krijg geen reactie op mijn emails, wacht al meer dan 2 weken op een bestelling, heb al meerdere keren om een factuur gevraagd. Mensen lijken heel tevreden te zijn over deze website, helaas heb ik die ervaring niet.

• K.K.
    Review voor Voervoorvis.nl

Speciale egelbrokjes besteld. Snel geleverd. Enige tijd geleden gebeld voor info over product. Ik ben netjes en vakkundig te woord gestaan. Prima webshop.