Vlees & Vega B.V.
Jacobus van Heerden
Heel goeie dienst
R.G. van den Brink
Alles keurig verpakt in handige verpakkingen.
Hoe beoordeel je Vlees & Vega B.V.?
Cindy Leurs
Heel goed betaalbaar, Ruime keuze en alles netjes bezorgd
Ronald Harberts
heerlijk vlees en goed verpakt en snelle levering.
kan het iedereen aanbevolen -
N
Het bestellen ging prima, wel wat onduidelijkheid hoeveel er geleverd wordt bij bepaalde 1+1-acties. De bestelling werd na een paar dagen geleverd en het is fijn dat je het kunt volgen met een track-en-trace. Kwam allemaal diepgevroren aan. Dit was mijn 2e bestelling, maar helaas vind ik persoonlijk het vlees niet van goede kwaliteit. De kipdijfilet lijkt vriesbrand te hebben en de boerenworsten zit veel paneermeel in volgens mij. Ik weet niet hoe ze het gedaan hebben, maar mijn gerookte kip zit vol water en is toch zo taai dat het zelfs in kleine blokjes nog lastig te eten is. Mijn kipgehakt was wel prima (ook qua smaak), maar al met al is het gewoon niet de kwaliteit die je in de gewone winkel of bij de slager haalt. Je betaalt er minder voor, maar dat proef je ook m.i.
Antwoord van Vlees & Vega B.V.Wat vervelend dat je het zo ervaren hebt. Wij willen graag contact om te kijken hoe we het kunnen oplossen.
Evie
Mooie prijzen en goede service
Caty Arler
Prima vlees.goed verpakt
Anton Akkerman
Alles goed geregeld en het vlees is goed.
Kon mijn bestelling snel afhalen. -
H.G. Janssen
Harold Verhoeven
Goede service prima vlees
Melissa
Heerlijk vlees.
Duidelijk over de tijd van komst.
Fijn in dozen aangeleverd. -
Martine Van Breugel
Snelle levering en goede producten voor een mooie prijs
Gerrie Wigbersrebel
Goede service en super goed vlees,
Uilen
Geweldig v
Petra Verheul
Super vlees
Tony Buist
Goede producten voor een redelijke prijs.jammer dat de bezorgkosten noodgedwongen nogal fors zijn .
Of je moet voor een aanzienlijk bedrag bestellen dan kost het niets. -
Danielle Van meel
Snelle levering. Alles netjes verpakt. En het eerste vlees smaakte al heerlijk!