Vlees & Vega B.V.
Jeroen Linden
Echt en goed vlees goede service en snelle bezorging
Lizet van gerwen
Geweldige service snel bezorgd en lekker vlees
Hoe beoordeel je Vlees & Vega B.V.?
W.a Van Schoonhoven
Netjes verpakt en vermeld, keurig, smaakvol, voor herhaling vatbaar
Corrie Hage
Prima vlees.
Elizabeth Vornberger
Alles super gegaan , vanmorgen het vlees ontvangen,goed verpakt en ziet fantastisch uit,bezorger zeer vriendelijk ,ben tevreden en blij dat alles zo goed verlopen is,stipt op tijd 🎄👍
Lilian Lubberts
Top service. Aardige bezorger . Je wordt keurig op de hoogte gehouden en alles is super goed verpakt !! Aanrader !!
ria alink
top erg snel
Simon Van steenveldt
Mooie acties en prima vlees. Ook de
Sjoerd
Lekkere Indiase curry besteld, wat worstjes en een stuk rib-eye. Vriendelijke mensen werken hier.
jmp voogdt
Top levering
Annie
Wat kost bezorgen
Michiel Hoogte van der
Super, snel geleverd en ze hebben het pakket achtergelaten zoals we telefonisch hadden afgesproken omdat ik op dat moment niet thuis was.
Ewald Pas
Snelle levering en super lekker vlees
Wim Meeuwsen
Diepgevroren kwaliteit
Peter Schrieken
Het vlees is van goede kwaliteit, en dat het gratis levering is na een bepaald bedrag vindt ik ook ideaal.
Ik koop hier nu al een aantal jaar.
En ga zeker door met bestellen.
M.B.P. Coolen
Precies tijd goed verpakt,vriendelijke jongen
jolanda boekholt
snelle levering en het word netjes en vriendelijk thuis bezorgd
rob
ik krijg net mijn vlees binnen en het grootste stuk vlees heeft als invriesdatum april 2024 en er staat geen houdbaarheidsdatum op. De sticker zit er min of meer los op. Vlees blijft in de vriezer zeg maar 6 maanden goed en het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en op de mail wordt tot op heden niet gereageerd, Had van tevoren nog gemaild met de vraag hoe oud het vlees is er er werd geantwoord dat het over het algemeen kort voor de leveringsdatum is ingevroren. Dus niet kopen hier
Werd net gebeld door de eigenaar van het bedrijf en deze zegt mij net toe dat hij een nieuw stuk vlees komt langsbrengen. Zegt ook dat rundvlees tot 2 jaar ingevroren goed blijft en dat er nog een sticker met houdbaarheidsdatum op zit (bij controle zit die er op) en daar staat tht datum op van april 2025. Is goed opgelost tot op heden. Ziet er dus weer goed uit. -
erik oosterling
Goed verpakt en vriendelijke bezorger
Jessica Linck
Jullie zijn geweldig! Een dag voordat bestelling geleverd zou worden werd ik gebeld dat er 1 ding van mijn bestelling er niet meer was. Hiervoor is er een ander product toegevoegd aan mijn bestelling. Zaterdag is mijn bestelling ook netjes bezorgd!