Vitelli Coffee
Wouter Lagendijk
Deskundig advies bij de aanschaf van een schitterende Profitec Drive espresso machine!
Michel
Netjes verpakt met pakbon waarop nog een persoonlijk bedankje met pen is geschreven.
Hoe beoordeel je Vitelli Coffee?
Erik
Bestelde enkele barista tools en koffie. Snelle verzending. Prima webwinkel.
peter meijer
Vorige week 6 sept besteld, inmiddels 10 sept en nog niets ontvangen.
Post nl ?…
11 sept ontvangen
Antwoord van Vitelli CoffeeBeste Peter, we hebben ons best gedaan uw pakket zo snel mogelijk bij u te krijgen. We hebben hem dezelfde dag verzonden naar u. Helaas is het wat drukker bij PostNL en is uw pakket vertraagd. Dit ligt helaas niet in onze handen.
Ik zie dat het pakket inmiddels is afgeleverd. Wij hopen dat u van de koffie kunt genieten! -
Marijke Ros-Vis
Een geweldig apparaat de Gastroback absoluut, wij zijn er blij mee😊 Alleen jammer dat er geen Nederlandse reisbeschrijving bij zit, dat zou het voor mij en mijn man wat eenvoudiger maken om alles goed te begrijpen.
Ary
Al een aantal jaren een zeer tevreden klant zowel voor hun heerlijke Miscelato koffie bonen en onderhoud Jura koffiemachine
Altijd goed advies ,snelle levering en persoonlijke service en aandacht.
Het zijn toppers ! -
Brian
Snel geleverd, mooie prijs.
marjet bruijnen
de koffie is heerlijk, dat moet als eerste gezegd worden. de service is perfect, ook met onderhoud aan onze koffie machine. aangezien onze favoriete koffie op was kregen we een andere vergelijkbare koffie , die duurder was , voor hetzelfde geld. heel vriendelijk vind ik dat
Nicolae Chicu
Great service with the extra attention and instructions for my eureka grinder
Mark Luimes
Snelle service en prima apparaat tegen de beste prijs.
Nick van Straaten
Zeer goede service. Klantgericht en geven altijd netjes antwoord. Mooie en degelijke producten voor een nette prijs. Een aanrader.
Frank
Snel en goed!👍🏻
Frans
Snel. Yummie koffie.
Patricia Kusters
Goede service, lekkere koffie
Dennis Tolhoek
De machine die ik wilde was niet op voorraad, maar de mensen van Vitelli regelden dat alles zo snel mogelijk gebeurde. Vooral het persoonlijke contact maakt dat Vitelli een stapje boven de rest staat.
Tevreden Klant
Goede service en een goed team!
Carolien
Super service, lekkere koffie