Vitalko
Victor
Geweldige service
Bart
Bestelling geleverd op afgesproken dag, naast de deur en keurig waterdicht verpakt. Ben er al twee dagen mee aan het stoken en de boel brandt perfect. Ik ben er nog niet helemaal over uit of ik deze geperste blokken wil blijven gebruiken of toch echt hout. De blokken hebben wel een andere geur dan hout maar ze nemen aanzienlijk minder plek in voor de brandcapaciteit die ze hebben. Ze stoken heel zuinig; ieder half uur 1 blok maar onze ruime woonkamer wordt er prima mee warmgestookt.
Hoe beoordeel je Vitalko?
Sinthia
Duidelijke website met super snelle, vriendelijke en behulpzame service
Antoon
Super snelle levering en vooraf goed geïnformeerd over levertijdstip.
Product voldoet geheel aan verwachting. -
Dick
Vlot en keurig afgeleverd. Prima! Tot de volgende keer.
Laurens Minnaar
Snelle beantwoording van vragen en perfecte kwaliteit geleverd. Levering op de afgesproken dag/plaats/tijd.
Mark
Super service en erg klantgericht.
eerlijk bedrijf
binnen 2 dagen geleverd
Fred
Keurige levering alles netjes op de plaats die ik wilde!
cees
Hier kopen wij nog voor een hele goede prijs stookmaterialen voor onze kolenkachel, bruinkool en extraciet. Vanaf de bestelling tot aan de aflevering in Haarlem door transporteur TransMission keurig op de hoogte gehouden. Niets op aan te merken.
RichDenHaag
Makkelijke bestelling, alleen de chauffeur kwam op maandag ipv vrijdag ervoor zoals eerder aangekondigd.
A. Aben
Goed geregeld allemaal.
Almere
Goed contact, prima service.
Gertjan
Eenvoudig de bestelling via de website geplaatst. Vooraf nog even gebeld over de mogelijke leverdatum. Levering op de afgesproken datum en tijd. Netjes verpakt en afgeleverd voor de deur.
Iwan
Alles is gegaan zoals verwacht met deze bestelling. Wat ons betreft zullen wij de volgende bestelling ook bij dit bedrijf doen.
Huub
Prima bezorging van onze winter voorraad briketten, goede kwaliteit en een nette prijs. Jasper bedankt!
Alex
Makkelijk te bestellen, service is optimaal. Bestelling van 2 pallets netjes met de kooiaap in de garage geplaatst.
Ed Kahriman
Prima kwaliteit en prijs, netjes en snel geleverd
Wieke
Jasper is een prima kerel waar je van op aan kunt. Pallet al eerder bestelt en gewacht op een geschikt moment om te laten bezorgen. Communicatie daarover is uitstekend! Alweer tevreden dit jaar, dank voor de prima service
Johan
Product als beschreven voor een goede prijs.