Vitalic
Wij proberen duursportatleten te helpen met het voorkomen en genezen van overbelastingblessures door het leveren van premium artikelen die je spieren sterker en soepeler maken
9,4

• Matthew
    Review voor Vitalic

Sinds een aantal weken gebruik ik de Premium XL ijsbad en ben er tevreden over. Het bad is van goede kwaliteit en is ook nog compact. Daarnaast krijg je ook een 4 weken durende trainingsschema erbij met goede tips en oefeningen om je spieren soepel te houden of blessures te voorkomen. Als je nog niet bekend bent met ijsbadsessies, hebben ze een uitgebreid e-book.
    Verder was er een onderdeel stuk gegaan, met een mail was dit netjes opgelost. Zelfde week een nieuwe onderdeel opgestuurd gekregen. Top service!

• Geert Decleir

Perfecte opvolging

• Hoe beoordeel je Vitalic?

• Diane Anno

Heel goede service

• Jacques Baars

Netjes en snel geleverd.

• Emil
    Review voor Vitalic

Schwimmboje mit Tragetasche, Licht und Handytasche. Besser als erwartet.

• Jan Laarman

.prima

• Rendering
    Geverifieerde klant van Vitalic

Mooi lampje geeft goed licht.

• Mira
    Review voor Vitalic

Eerlijk, goede service en heel fijn product. Yogablok ligt goed in de hand & is niet te dik waardoor je een goede grip hebt bij gebruik. Dit is essentieel. Dat de yogablokken licht gewicht zijn maakt ze fijn om gemakkelijk mee te nemen.

• Harry
    Geverifieerde klant van Vitalic

Goede info over het product en snelle levering.

• Annet
    Geverifieerde klant van Vitalic

Hele goede service. Ik had nog enkele vragen en die werden tot in de puntjes door Vitalic beantwoord. Ga zo door. 👍