Vink Academy

Vink Academy

Ontwikkel de fotograaf in jou met de fotografielessen van Vink Academy.

Leer betere foto's maken met de boeken of online cursus geschreven door Laura Vink.
fotografie boeken education
9,8
Filter 1460 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 822 met beschrijving

• Marc Adriaens
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Dag Laura, had dit boek al heel lang op mijn lijstje staan, en het valt me reuze mee, alles netjes op een rij, en ik hou wel van van je schrijfstijl :-);
    Bedankt !

Antwoord van Vink Academy

Super bedankt voor je review, Marc! Fijn dat je zo tevreden bent over het boek Iedereen FotoSMART. Veel leesplezier gewenst!

• Gerard van den Ende
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Laura Vink is altijd super enthousiast. Geeft bruikbare informatie in een duidelijke taal

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel Gerard voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!

• Hoe beoordeel je Vink Academy?

• Matthijs Zwanziger

Netjes en snel geleverd!

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Matthijs en nog veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.

• hubert pype
    Geverifieerde klant van Vink Academy

snelle levering mooie publicatie, interessant

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Hubert en nog veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.

• Ineke Koops
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Prima service. Er wordt heel snel op bestellingen gereageerd en alles wordt goed verpakt verzonden met altijd een extra persoonlijke noot erbij.

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel Ineke voor je review en de vijf-sterren-beoordeling! Veel leesplezier met het boek Reisfotografie.

• Dorien
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Zoals altijd een snelle en keurige levering van de bestelling. En wat een mooi boek met heel veel informatie. Een aanwinst!

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Dorien en nog veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.

• Rick Kolman
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Snelle afhandeling van bestelling. Goed product, leuke prijs.

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor de vijf-sterren-beoordeling Rick. Veel plezier met het volgen van de cursus Nooit Meer!

• adri Schellinger-Miedema

Geweldig boek. Erg blij mee

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel Adri voor je review en de vijf-sterren-beoordeling!

• Bram Oostdijk
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Zeer vlotte en complete levering

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Bram. Fijn dat je zo tevreden bent met het ebook Iedereen FotoSMART. Veel leesplezier gewenst!

• Ciska
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Duidelijke communicatie per mail over de (voortgang van de) bestelling, snelle levering, kwalitatief sterk product voor een eerlijke prijs. Wat een prachtig boek over reisfotografie!

Antwoord van Vink Academy

Bedankt Ciska voor je review met vijf sterren.

• Hans Bekink
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Om +/- 11.00u besteld om 11.10u alle documenten binnen.

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Hans. Fijn dat alles zo snel door jou ontvangen is!

• peter
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Snelle service en levering. Top gewoon. Wawww...!

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor de mooie review Peter. Nog veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART!

• Marjelle Otten
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Het boek wat ik had besteld kwam al snel op de deurmat. Hier heb ik niet lang op hoeven wachten. Kwaliteit is prima en het boek is in goede orde ontvangen.

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Marjelle, fijn om te lezen dat het boek snel en in goede staat geleverd is. Veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.

• Henk de Man
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Ik heb niets om op te merken. De postbestelling was orde.

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor de vijf-sterren-beoordeling Henk. Fijn om te lezen dat het boek Iedereen FotoSMART goed bij je aangekomen is.

• Josine
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Geweldige service! Direct na betaling had ik toegang tot het lesmateriaal en de volgende dag werd het boek bezorgd in een feestelijk verpakt pakket. Een waar plezier om uit te pakken en mee aan de slag te gaan!

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je uitgebreide review en vijf-sterren-beoordeling Josine. Ik wens je nog heel veel plezier met de cursus Nooit Meer, met natuurlijk veel mooie foto's als eindresultaat!

• Peter Herp van
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Altijd een goede kwaliteit, altijd duidelijk en altijd gezelligheid !! Bedankt Laura !!
    En nu dit boek ook weer, ik dacht dat ik alles al wist maar daar heb ik toch maar een woordje voor gezet: bijna !!!

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor de vijf-sterren beoordeling, Peter! Heel blij om te horen dat het boek Iedereen FotoSMART aan je verwachtingen voldoet. Veel plezier ermee!

• Marjoleine van Hamond
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Een prachtig boek, heerlijk geschreven en al de kleine extraatjes zoals het puzzelboekje, maken het een écht kado. ❤️

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor de mooie review Marjoleine. Fijn dat het pakket in goede orde bij je aangekomen is, en natuurlijk veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.

• Toby
    Geverifieerde klant van Vink Academy

Weer een uitstekend boek met waardevolle tips en voorbeelden. Goed te lezen en te gebruiken.
    Mijn bestelling werd ook weer goed en snel afgehandeld en met een paar leuke extra's.

Antwoord van Vink Academy

Wat fijn om te lezen, dankjewel Toby voor je review en de vijf-sterren-beoordeling! Veel leesplezier met het boek Iedereen FotoSMART.

• Patricia DeVos
    Review voor Vink Academy

Ik heb hier al meerdere webinars gevolgd en ook twee fotografiecursussen. Alle uitleg is SUPER goed gegeven, begrijpelijk zodra je start en het (online en offline )materiaal is kwalitatief en mooi/aantrekkelijk gemaakt. Je kan Laura of een medewerker van Vink Academy ook altijd vlot contacteren en je krijgt gegarandeerd een antwoord. Bij de duurdere cursussen kan je ook in drie keer betalen en krijgt vanaf de 1ste betaling al toegang tot een gedeelte van het cursusmateriaal. Alles verloopt heel correct. Heb je alles betaald, dan ontvang je via de post alle extra’s. Ik kan Vink Academy dan ook alleen maar warm aanbevelen.

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review Patricia. Wat fijn om je te lezen dat je mijn cursussen en webinars als leerzaam ervaart! Ik wens je nog heel veel plezier met het volgen van mijn aanbod, met natuurlijk veel mooie foto's als eindresultaat!

• Paulien Verhey

Goed verzorgd, snelle service

Antwoord van Vink Academy

Bedankt voor je review Paulien, en nog veel plezier met het collier!