Viervoeter
Viervoeter® maakt de verzorging van jouw viervoeters makkelijker zodat jij meer tijd hebt om met ze te spelen en ze de aandacht kan geven die ze verdienen. 🐱🐶💕
9,3

• monteiro
    Geverifieerde klant van Viervoeter

over de producten ben ik zeer tevreden.
    helaas moest ik mijn paket na een week nogsteeds binnen krijgen. vandaar in eerste instantie onvoldoende.
    maar binne 3 uur een reactie op deze review, ze zijn vriendelijk en hebben meteen actie ondernomen met compensatie!
    mijn product was de volgende dag binnen.

ik ben helemaal tevreden!

• Cátia Lima Ribeiro
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Filters voor de drinkfontein besteld en de dag erna al thuis. Top!

• Hoe beoordeel je Viervoeter?

• Ellen Brouwers
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Voorlopig nog een experiment!! 1 v.d. 3 katten gaat er maar in! Best kleine binnenkant, en instellen nog mee aan de slag…eerste dag bleef plas en grit plakken aan binnenkant bak 😿 niet fijn…

• Rekns
    Review voor Viervoeter

Mooie en originele producten van goede kwaliteit voor onze huisdieren. De producten werden snel geleverd en zijn via een duidelijke handleiding, indien nodig, makkelijk in elkaar te zetten. De medewerkers zijn daarnaast ook erg vriendelijk.

• Danielle Munne
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Super snelle levering en waar voor de prijs.

• Susan
    Geverifieerde klant van Viervoeter

De kattenboom besteld voor prima prijs. Snelle levering en goede communicatie

• Monique Tromp
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Goede kwaliteit, duidelijke gebruiksaanwijzing, snelle levering, goede communicatie 👍

• J.J. Bottelier

Snel geleverd

• Irina Pabon

geweldige service

• Jan Venderbos
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Kattenbak was netjes verpakt en ziet er mooi uit alleen de volgende dag geleverd is niet helemaal gelukt. Dit heeft vier dagen geduurd maar daar kan viervoeters niets aan doen.

• A. Kettenis

• Richard Derogee
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Prima geleverd volgens de belofte, goede stevige verpakking en apparaat werkt volgens de gegeven beschrijving.
    Nu een kwestie van afwachten wat de katten ervan gaan vinden. Dus wordt vervolgd

• Freddy Eulderink

Na ee

• Negar Salehi Fashami
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Heel mooi en precies zoals in de beschrijving stond. Mijn kat en ik zijn erg blij.

• Emiel Crab
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Prijs duidelijk gunsiger dan via BOL.COM. vlotte levering.

• Peter
    Review voor Viervoeter

Automatische kattenbak besteld. Ik heb drie katten en alle drie maken ze er graag gebruik van. Ik heb ook nog twee "normale" bakken laten staan en die worden veel minder gebruikt nu.
    De bak doet wat hij moet doen. Zakjes moet ik voor mijn gevoel vaak vervangen. Ook blijven klonten nog wel eens plakken aan de achterkant van de bak. Maar dat zijn kleine dingen. Ik ben overwegend positief over de bak en hoop dat hij het nog heel lang zal doen.

• JaBe
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Snelle levering. Product goed verpakt en doet wat het moet doen.

• Marjanka Hoogeweg
    Geverifieerde klant van Viervoeter

Snelle levering. En de drinkbak werkt super.
    Mijn honden en kat. Drinken meer en rustiger.
    En de kat vind het geweldig om met het water te spelen.

• Lotte

Snelle levering!

• Jacco
    Review voor Viervoeter

Levering was goed geregeld, tot zover over Viervoeters erg tevreden.

Ik had een automatische kattenbak en een drinkfontijn.
    Ze hadden de twee producten bij elkaar in de doos gedaan, scheelt weer in de bezorgkosten en belasting van het milieu.

Drinkfontein is prima gadget. Poezen vinden het interessant. Hebben wel het bovenste bakje er af gehaald tijdens het onderzoeken, maar dat is nu nog maar 1 keer gebeurd.

Over de automatische kattenbak heb ik nog mijn twijfels.
    Ik heb 2 Maine Coon poezen van 1,5 jaar oud, dus nog niet 100% uitgegroeid.
    Als zie piesen in de kattenbak (model 2024) komt hun kont tegen de rand en de pies blijft dus niet binnen.
    Ook lag er vanmorgen een klont van een piesbal voor de kattenbak, geen idee hoe dat ineens eruit komt.

Ben benieuwd hoe Viervoeters omgaat met niet tevreden geld terug, want de doos heb ik inmiddels niet meer.