Victoryjewelss
Aldwin Boer
Prachtig sieraad ontvangen en ook super snel geleverd. Een prachtig cadeau voor jezelf of je dierbaren!
Kyra
Super blij met mijn sieraden!
Shirley helpt je heel goed en doet alle moeite voor je!
En ook jog eens super leuk ingepakt! ❤️ -
Hoe beoordeel je Victoryjewelss?
Monique
Super mooie sieraden. Ze blijven ook mooi na veelvuldig gebruik. Snelle service en ook nog eens geweldig mooi ingepakt! Aanrader!!!!
Kimberley
Super leuke sieraden in verschillende stijlen en mooi om cadeau te doen of voor jezelf natuurlijk.
Fijne snelle service en heel mooi verpakt.
Thanks Shirley -
Veerle
Goede kwaliteit die dagelijks gedragen kan worden. Goed contact met Shirl
Emmie
Persoonlijke service, geweldig verpakt. Snel geleverd. Aanrader
Samantha
Op wens gemaakt, super service en mega leuk verpakt. Echt een cadeautje
Joyce N
Prachtige sieraden! Shirley helpt je heel erg vriendelijk en goed. Ze zorgt ervoor dat elk.sieraad mooi ingepakt wordt ❤️
Arja
Zeer goede service! Dik tevreden. Zeker niet de laatste keer dat ik hier iets bestel.
Patricia
Mijn bestelling werd snel opgepakt. Extra vragen werden direct beantwoord en er werd advies gegeven in de sieraden-keus waardoor mijn sieraad helemaal geworden is zoals ik het graag wilde. Supersnel was het klaar!
Kortom een zeer positieve ervaring bij Shirley. Voor mij zeker niet de laatste keer. -
Jaqueline
Last minute nog een bestelling mogen plaatsen, zo mooi gemaakt en ingepakt. Echt een prachtig cadeautje om te geven
Eske
Zeer vriendelijk en goed geholpen.
Snelle reactie op appjes.
Luisterd goed naar je wensen.
Ook nog heel mooi ingepakt🥰
Heel blij met de juweeltjes🌸
Sandra
Geweldige service, er wordt goed meegedacht. Het is een super mooi sieraad geworden door de eigen gravering.
Nadine
Super goede service!!!! En mooi product!! Mooie herinnering aan ons overleden hondje
Kellie
2 armbandjes voor mij en mijn moeder besteld met de pootafdruk en naam van onze overleden hond op. Helaas was het armbandje te klein voor mijn moeder, zonder problemen werd er een groter en dikker bandje opgezet zodat hij echt helemaal naar wens is voor ons beiden. We zijn er zo blij mee, nu is onze hond toch altijd een beetje bij ons.
Linsey
Een hele fijne, zeer snelle service. Kettinkje was te lang voor mijn dochter, wordt zonder problemen aangepast en de dag erna al klaar om gedragen te worden🤩
Rachelle Spelthan
Prachtig handgemaakte ketting besteld met 2 bedels (hondenpootje en letter). Dit stond (nog) niet op de website. Dus een whatsappje gestuurd. Hier werd mega snel opgeantwoord en meegedacht. Echt super! Goede kwaliteit voor een mooie prijs! En ook nog eens persoonlijk aan huis geleverd. Nog geen 24 uur later had ik mijn nieuwe ketting al om.
Nicole
Snelle levering en kwalitatief hoogwaardige producten!
P Hendriks
Vriendelijke service, snel geleverd, goede kwaliteit, precies wat ik bestelde! Ik zou zeker nog eens bestellen bij Shirley!
Monique
Wat een super service biedt Shirley. Overal word over meegedacht. Stelt alles helemaal naar wens samen. Niks is te veel gevraagt. Alles is prachtig verpakt. Echt een aanrader.