Vibes by Kay

Vibes by Kay

Maak herinneringen tastbaar. Draag een gepersonaliseerd sieraad dat je herinnert aan bijzondere momenten en dierbaren. Vibes by Kay creëert sieraden die jouw verhaal vertellen.
9,9

• Claudia
    Review voor Vibes by Kay

Mijn bestelling was keurig verpakt en resultaat is heel erg mooi

• Janet
    Review voor Vibes by Kay

Goede service. Bij vragen krijg je duidelijke uitleg wat wel en niet kan.

• Hoe beoordeel je Vibes by Kay?

• Ronald
    Review voor Vibes by Kay

Snel en mooi verpakt, mooie sieraden

• Sandra
    Review voor Vibes by Kay

Snelle levering, erg vriendelijk en denk met je mee top!!!!

• Jen
    Review voor Vibes by Kay

Ik heb inmiddels een aantal bedels en een armband. Ik ben heel tevreden heb het gemengd met origineel pandora het valt niet op. Soms wijken de bedels iets van de foto af maar ze zijn altijd mooier. De komunikatie met Kay is top en de prijzen zijn erlijk. Echt een aanrader.

• Bas en Anita
    Review voor Vibes by Kay

Een bedel voor aan een pandora armband laten graveren met een foto en naam erop.wat is onze dochter er blij mee!! We zijn superblij met het resulaat en het contact vooraf.
    Nogmaals onze hartelijke dank.

• Snel bezorgde kwaliteit!!
    Review voor Vibes by Kay

Snelle reactie en bezorging.
    De ontvangster was er enorm blij mee.
    Bij een volgende keer zal ik aan je denken, wat mogelijk tot een bestelling leidt.

Kay bedankt.

• Lola
    Review voor Vibes by Kay

Hele goede service. Erg snel gereageerd en goede oplossing geboden n.a.v. een bestelde armband waarbij mijn glasbedel niet paste.
    Kay kwam met een mooie andere armband en de glasbedel past perfect.

• Peter
    Review voor Vibes by Kay

Mooie pandora bedel laten graveren met de foto van onze hond. Super mooi geworden en snel geleverd

• Anonieme
    Review voor Vibes by Kay

Snelle levering, mijn product was snel thuis. Product was super afgewerkt, zoals beschreven was. Goede communicatie.

• Lida
    Review voor Vibes by Kay

Goede en snelle service. Mooie bedels

• Maaike
    Review voor Vibes by Kay

Prachtige bedels ontvangen met vingerafdruk, fotoprint en een handgeschreven tekst erin gegraveerd. Overleg over de afdruk van de foto en deze is naar wens uitgevoerd. Goede service en bedels snel ontvangen!!

• Christ
    Review voor Vibes by Kay

Mooi bedeltje en zeer snelle levering met goede service

• Is veel mooi

.....

• Sandra
    Review voor Vibes by Kay

Prachtige bedels en een super goede service. De service die Kay verleent kom je niet vaak meer tegen. Een dikke 10 krijgt deze webshop van mij!

• Truus
    Review voor Vibes by Kay

Ik had de bedels al 2 dagen later in huis ,en voor n mooi prijsje,ga zeker nog n paar bestellen…ben zeer tevreden 👍

• Ilke
    Review voor Vibes by Kay

Super snelle service en reageert super snel. Echt heel erg tevreden en ook het bedeltje erg mooi. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

• Tineke
    Review voor Vibes by Kay

2 keer hier besteld en snelle levering. En is iets niet voorradig dan ontvang je een mailtje dat het weer leverbaar is. Ik ben super tevreden met de bedeltjes.

• Delia
    Review voor Vibes by Kay

Beautiful pieces! Also quick shipment and nicely packed.

• Christel
    Review voor Vibes by Kay

Vele mooie en betaalbare spulletjes. 2 Dagen na het bestellen had ik ze al thuis. En ja hoor, de realiteit is zoals de foto's op de site. Vriendelijke en duidelijke communicatie, het begeleidende en gepersonaliseerd kaartje was leuk en het poetsdoekje erbij was een hele lieve attentie. Helemaal blij mee. Een aanrader dus!