Verstickerd
Verstickerd is een jong bedrijf (anno 2017) dat zich richt op het maken van gepersonaliseerde stickers: Naamstickers, Kledingstickers en Strijklabels.
Ons kantoor is gevestigd in Hoorn (NL), en we zijn hard op weg een toonaangevend merk te worden.

We zijn trots op onze stickers en vooral op onze illustraties. Deze zijn speciaal voor ons ontworpen en ons doel is om onze collectie continue te blijven vernieuwen. We hopen dat we onze kleurrijke stickers overal zullen zien opduiken.

Vanuit Hoorn werkt Verstickerd met een leuk team van medewerkers. Van ontwerp tot stickervel en van bestelling tot verzending, alles doen we zelf. Met behulp van de meest geavanceerde machines en technieken zorgen we ervoor dat alle stickers geproduceerd, verwerkt en verzonden worden.
9,4
Filter 463 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 296 met beschrijving

• Kimberly Bruins
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Snelle levering en een goede prijs. Haal altijd de naamstickers voor de kinderen bij verstickerd. Heel handig voor de drinkbekers en broodtrommels voor school.

• Rosanne

Prima service

• Hoe beoordeel je Verstickerd?

• Iris
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Na een mailtje dat mijn bestelling was verzonden kreeg ik een mail dat mijn letter type niet beschikbaar was ivm met een storing en dat het na het weekend hopelijk verholpen zou zijn. Na het weekend kreeg ik een mail dat de storing niet verholpen kon worden, maar ik had een code gekregen om nieuwe te bestellen. Hoewel ik een beetje teleurgesteld was, kan ik begrijpen dat er soms sprake is van overmacht. Maar dat ik nu bijna dagelijks mailtjes krijg om een review te schrijven over een bestelling die niet helemaal naar mijn wens was. Vind ik echt verschrikkelijk.

• Zelia Geelhoed
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Product is goed binnen maar de kwaliteit is een stuk dunner dan de vorige bestelling. Toen waren de stickers dikker/steviger.

• Rabiye Eren
    Geverifieerde klant van Verstickerd

İk heb een bestelling geplaats, betaald en nooit ontvangen. Heb gemaild maar geen respins gekregen! Schandalig!

• Linda De Liège
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Supersnel geleverd dit keer. Al vaker mini naam stickers besteld. Stickers blijven goed zitten zowel in de magnetron, vaatwasser en vriezer. Deze keer ook kleding labels om te proberen.

• Bunyamin
    Review voor Verstickerd

Super snel geleverd

• Claire Thys
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Heel snelle verzending en mooi afgewerkte stickers.

• MJ
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Snelle levering. En ik was vergeten de actiecode in te vullen. Na snel contact werd het verschil alsnog terug gestort. Super!

• Anna
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Bestelling was heel snel in huis, maar de kwaliteit van de stickers lijkt een stuk minder dan 2 jaar geleden.

• Jean-Paul heezemans
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Niet één van de stickers had een plaklaag, dus kon alles weggooien. Wel eerst even mail hierover gestuurd maar nul reactie.

• Ans van Westing
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Snelle levering, mijn bestelling was de volgende dag al bezorgd

• Olga Van den Broeck
    Geverifieerde klant van Verstickerd

IK heb tot op heden nog NIETS mogen ontvangen, op 7 juli is de betaling gebeurd !!!

• BK
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Supertevreden met de stickers. Prima kwaliteit. Snel in de brievenbus ontvangen!

• Marjolein
    Geverifieerde klant van Verstickerd

De stickers zijn niet allemaal netjes geprint en ze zijn erg lastig van het stickervel te halen. Volgende keer bestel ik ze ergens anders.

• Trudy Van Kleef
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Er zat geen fixeer papier bij de levering. Jammer.

• Michiel

Goede stickers, prima levering

• Sanne
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Goede kwaliteit stickers, snel verzonden

• Ans Vlam
    Geverifieerde klant van Verstickerd

goed contact en prima verwerking

• Lotte Bouma
    Geverifieerde klant van Verstickerd

Kledingstickers werken niet. Hierover heb ik een mail gestuurd, maar kreeg geen reactie.