Verslingerd aan Hout
Sylvana
Hele vriendelijke communicatie per mail vooraf aan mijn bestelling mbt een vraag. Vandaag de eenhoorn lamp ontvangen en wat is hij prachtig! Goede kwaliteit!! Mijn dochter is er heel blij mee. Bedankt.
Chantal Meijerink
Super leuke webshop en n hele fijne plezierige service ttv mijn bestelling.
Hoe beoordeel je Verslingerd aan Hout?
sharon
Leuke unieke producten. Mooi afgewerkt, goede kwaliteit en netjes & persoonlijk verpakt.
Mandy Van der Tol
Snelle levering en een prachtig product dat met liefde is gemaakt! Leuk dat je alles zelf kunt samenstellen.
Carla
Mooie artikelen. Met 1 was iets verkeerd gegaan. Na telefonisch contact prima opgelost. Goed telefonisch bereikbaar en een hele goede service!!
Lauren Van Gijs
Snel verstuurd en mooi verpakt super geweldig in de babykamer, de giraffe en de vlekken helemaal hetzelfde kunnen maken met kleuren als de baby meubeltjes en dat 3 standen lichtje maakt het gewoon af!
Suzanne
Prachtig product! Mogelijkheid voor personalisatie op afspraak. Snelle levering.
Demi Hofman
Goede service en snel bezorgd!
Bea De Bruin-Bijl
Het gekochte lampje zag er prachtig uit, was secuur ingepakt en voldeed aan de verwachtingen. Het pakketje kwam netjes binnen de afgesproken tijd. Kortom voor herhaling vatbaar. De prijs vond ik zeer redelijk.
Stella
Op tijd geleverd en zeer mooi verpakt! Mooi nachtlampje en goed afgewerkt. Een aanrader.
GRETA
Zeer mooie unieke stukken , snelle levering !
Claudia Hollak
Geweldige service, was wat laat met bestellen maar jullie hebben er voor gezorgd dat mijn kleinkind haar lamp op tijd had
Suzanne
Super mooi product en na vragen ook nog op tijd binnen voor de verjaardag! Heel erg bedankt :)
Lisa van Seventer
De producten zijn fantastisch mooi! We hebben de walvis als lamp en de bij als muziekdoos. Voor de lamp hebben we gekozen voor de drie standen, zodat we ook gedimd licht hebben als we in de avond/nacht de kleine verschonen. Het maakt de babykamer helemaal af.
Andre
De geweldige bloem-wandlamp werd snel geleverd, ondanks de opmerking bij de bestelling dat het erg druk was. De lamp hangt super leuk en geeft erg mooi licht.
Ineke Mensink
Prachtig lampje
Isabel Leon Sanchez
Het is een super leuk lampje en heel hoogte kwaliteit
Mieke Boly
Mooie afwerking!! Goede service..hout is een mooi materiaal
Irma Jonkers
De dolfijn is super mooi, snel klaar en netjes afgeleverd.
Steffi
Prachtig product, het is uniek en dus de prijs meer dan waard. Het materiaal voelt stevig aan en het is exact zoals de foto en beschrijving.
Ik ben er dus heel tevreden over!