VanEckBeenmode.nl

VanEckBeenmode.nl

Welkom bij vaneckbeenmode.nl! Een groot assortiment aan sokken, kousen en panty’s in alle maten te verkrijgen. Het met zorg samengestelde aanbod voldoet aan hoge kwaliteitseisen en is zeer scherp geprijsd. U vindt hoogwaardige materialen zoals merino wol, bamboe viscose en katoen in onze online shop. De winkel is gesorteerd op heren, dames en kinderen maar ook op merken om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken. Van eck beenmode verstuurd uw pakketten binnen 48 uur met Post NL. De meeste pakketten gaan door de brievenbus en hier hoeft u niet voor thuis te blijven, de rest wordt als normale pakketpost geleverd. Bij beide krijgt u via de mail een track & trace code zodat het pakket gevolgd kan worden. Heeft u nog vragen over een product of uw bestelling kunt u altijd mailen naar info@vaneckbeenmode.nl ook zijn wij telefonisch te bereiken via +316 28 195 394. U kunt op dit nummer met ons bellen en whatsappen, maandag t/m vrijdag tot 5 uur kunt u ons bellen en Whatsapp is maandag t/m zondag te bereiken tot 10 uur s’avonds.
9,1

• Ruud, Almere
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Ik koop mijn sokken al jaren bij van EckBeenmode, op de markt.
    Nu kon ik even niet naar de markt, dus maar op hun website besteld. Tot mijn verrassing werden ze de volgende dag persoonlijk afgeleverd, en wel op de fiets! Waar vind je nog zo'n service?!

• Etty van Timmeren
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

prima behandeling en goede service

• Hoe beoordeel je VanEckBeenmode.nl?

• Maya
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Mooie artikelen , goede service en prijsvriendelijk

• Jacqueline
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Fijne sokken, goede prijs en snelle levering

• mark tempelaars
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Prima, precies zo als besteld.

• Tonny
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Ik denk dat de kwaliteit wel goed is, maar heb dit nog niet ervaren ivm het mooie weer. Ik vind het jammer dat op het plaatje een semi-transparante panty te zien is, die ook met een schoentje kan worden gedragen. In werkelijkheid heeft de panty een soort zwarte sok, waardoor hij alleen met een laarsje kan worden gedragen.

• Ria In t Veld
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Prima, snelle en correcte levering!

• Yvonne
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Alles prima gegaan alleen duurde wel best lang voordat ik het pakketje binnen kreeg. Volgens mij bijna een week, ik was het alweer helemaal vergeten ;-) maar de panties zijn zeker aan te raden!

• Ludo
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Was toch nog wel even wachten op de bestelling.
    Maar ben wel tevreden.

• Alice Kelder
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Door problemen bij post.nl heb ik mijn bestelling niet ontvangen. Na een aantal mailberichten heen en weer, is mijn bestelling nog een keer verstuurd. Blij met deze oplossing.

• W.J.O. Cleuren
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Besteld, betaald en ontvangen. supersnel.

• J. De Groot
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Goede kwaliteit sokken, blijven ook mooi ook na vaak wassen. Snelle en accurate verzending.

• Rob Dee.
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Prima, goed passende en lekker zittende sokken. Goed verpakt en snel verzonden.

• Van vugt

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Anneke
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Snelle levering en een goed product.

• Jac van Dongen
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Veel keuze en snelle levering

• Harrie Hindriks
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Goed product voor een gunstige prijs.
    Zoals beloofd, vlot geleverd

• J.G. Breemen van

Alles goed

• Joop Schut

Prima en snel.

• C.F. van Lingen
    Geverifieerde klant van VanEckBeenmode.nl

Maat 45/47 besteld, helaas viel dit toch nog veel te groot uit, voor maat 46.