Van der Garde Warenhuis
Naast het speelgoed, staan wij ook bekend om ons diverse assortiment van huishoudelijke artikelen. Alles wat je nodig hebt om het huishouden goed draaiende te houden zul je op deze afdeling vinden. Prullenbakken in alle soorten, kleuren en afmetingen, strijkplanken, droogtorens en droogmolens die in hoogte verstelbaar zijn, stofzuigers, vliegengordijnen… Allemaal om jou te helpen bij de dagelijkse taken!
Karin S
alles goed, snel geleverd!!
Marion
Ruim assortiment en zeer snelle levering.
Hoe beoordeel je Van der Garde Warenhuis?
Maggie H
Vandaag besteld en morgen in huis plus goede prijzen voor grote merken
Elco Glerum
Snelle levering!
Margo
Snelle levering en goed verpakt
Annelies
Mooie degelijke pannenset. -
Jan van Hoorn
Super Service,Kwaliteit,Super Snelle Bezorging
Brigitte
Mooie Pannenset voor een goede prijs en snel geleverd.
Alex
Gemakkelijk kunnen bestellen en afgeleverd op plaats en tijd zoals gewenst.
Jeroen Van Kerkhof
Snelle levering, was helaas 1 pan beschadigd, keurig opgelost met een nieuwe pan.
Top service! -
Richard
Ik heb telefonisch contact gehad en ik ben ontzettend goed geholpen.
Wim Ament
Matig: Levering was 1 tot 2 uur later dan was opgegeven.
Tonny Pol
Vlotte bezorging, perfect verpakt. Top!
mieke spierings
heel goede service.
Martin Meijer
Snelle service, goed verpakt en prima product.
Odile Schneider
100% tevreden over de geweldige service na het ontvangen van een gedeukte tvs koekenpan. De nieuwe ;-) bevalt trouwens prima!
Aangegeven dat de verpakking iets beter afgestemd mag worden op het kwetsbare product. Toch 5 sterren... -
Martine van Wettum
Fijne service, mijn vragen werden beantwoord en er werd meegedacht over de juiste aankoop. Positieve ervaring!
Afina Perdok
Mooi en ruim assortiment, goede beschrijving artikelen en zeer snelle levering. Hier komen we terug.
Marjolein van den Bosch
De mooie pannenset werd heel vlot geleverd. Toen bleek dat de wens van de ontvanger een andere set betrof: koekenpannen in plaats van kookpannen, kon ik die omruilen, tot grote tevredenheid.
MM Morsinkhof
Super molentje voor een prima prijs