Van der Garde Warenhuis
VanessaV
Fijne service. Ik heb van te voren gebeld voor advies om de juiste pannen uit te kiezen. Het werd mij heel duidelijk verteld waardoor ik makkelijk een keuze kon maken. Snelle levering. En alles goed en netjes ingepakt. Top!
Adrie Stensen
Goede service. Snel geleverd alleen zou in een kluisje geleverd worden ging niet volgens gls maar nu 8 km rijden om op te halen slechte service gls
Hoe beoordeel je Van der Garde Warenhuis?
Geert Broen
levering correct en conform aangegeven opt de web-site. We hebben zelf precies dezelfde pannenset al aangeschaft in 2000 en deze alle dagen naar volle tevredenheid in gebruikDeze set cadeau gedaan aan onze dochter i.v.m. plaatsing nieuwe keuken en dus nieuwe inductiekookplaat. Wij moeten het resultaat van haar bevindingen nog even afwachten
JK
Zeer lange levertijd (ruim vijf weken) werd vooraf niet vermeld, op site staat volgende werkdag in huis
Marion Van doremalen
Snel en netjes bezorgd en goed op de hoogte gehouden
M. Janssen
Goede service en snelle levering
Bart Willems
correct en snel geleverd
Martin De Vos
Prima afhandeling
JvDam
Snelle levering, precies zoals beloofd
Hans S.
Snelle levering. Netjes en degelijk verpakt.
Niek en Annelies Broekhart
Zeer snelle levering.
Marlies
Goed prijs en extreem snel in huis.
R.H. Greef
wel een stevige molen, maar hoogte stelling, daar zijn wij ontevreden over.
Ruthie Paras Domingo
Mijn pan is een beetje gebogen pas gezien tijdens het koken.
Nicole
Toen bleek dat de bestelde items niet goed genoeg waren om te versturen kreeg ik een nette mail met de vraag of ik wilde wachten totdat beide items opnieuw binnen waren gekomen of de bestelling te laten vervallen.
Tevens werd aangegeven uit te gaan van een levertijd van 2 weken en werd het geleverd na 8 dagen. Superrrrrrrr fijn -
Ad Kuijpers
Bezorgmoment is niet altijd even duidelijk, maar gebeld en snel antwoord. Vervolgens heldere communicatie en accurate bezorging door de vervoerder.
Anouk Van den berg
Snelle levering, goed verpakt, producten zien er goed uit, nog niet geprobeerd
CG Kuiperi-deJong
Snelle levering Goede service. Er is iets kapot. Dat wordt snel en netjes opgelost
Peter van Dijk
Snelle verzending en snelle reactie op mail
Andre Janssen
Prima geregeld