Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse Sommelier
hein mück
es sind keine probleme aufgetreten. schneller versand und trackinginformationen. sehr gut verpackt.
Saleh
Goede service, bestelling snel geleverd
Hoe beoordeel je Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse Sommelier?
MM M
Attent
J.C. Stoop
Fijn dat er Twinings is
Marjolein DE VRIES
Snelle levering en fantastiche, smakelijke thee!
Ed
Prima service, snelle levertijd en het juiste product beschikbaar!
D Koopmans
Gelukkig kan ik hier wel mijn favoriete thee scoren, die is nergens anders te krijgen. Altijd snelle levering en top service. Heel blij met dit bedrijf!
Antje Vermeulen
Snelle service en steeds correct!
Rob Hulzinga
Betrouwbaar, oprecht betrokken en oplossingsgericht. Blij met de aankoop.
Goed bedrijf! -
Ellen
Duidelijke website en super snelle verzending
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierFijn te horen. Dank
nikky
Mega blij met mijn bestelling, super geleverd en goed ingepakt.
Netjes optijd en mailtjss ontvangen.Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierWat een mooie enthousiaste reactie. Veel plezier met de thee
J.A. (Hans) OHR
Verzorgd en snel
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierFijn dat alles naar wens was.
Sam Verstricht
Keurig verpakt, snel verzonden!
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierDank voor uw reactie
REGINA
Er werd supersnel geleverd, netjes en zonder al te veel verpakking.
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierLeuke reactie. Proberen inderdaad zoveel als mogelijk milieu vriendelijk te leveren.
Cees A. Konijn
goede service , vriendelijke telefonische hulp
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierFijn te horen. We vinden het altijd fijn om ook klanten telefonisch te helpen.
Ria Heeren
Alles in orde, goed verpakt en snel thuis
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierFijn te horen. Dank
Roselien Wiersma
Snelle bezorging goed product
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierDank voor de reactie
Moniek
Goede producten en heel snel geleverd.
Ruud Geerts
Prima service en erg duidelijke informatie op de website. Vragen werden direct persoonlijk beantwoord. Dus precies zoals het hoort. Da’s prettig!
Theeleutje
Ze hebben heel veel soorten thee en ook hele leuke theebenodigdheden.
Antwoord van Van Hilst Koffie en Thee / De Zeeuwse SommelierHartelijk dank voor uw mooie reactie