Van Beton
Andrea
Hilde heeft ons ontzettend goed geholpen. We hadden een groot oppervlak dat geverfd moest worden. Na het kiezen van een kleur op basis van de samples heb ik Hilde telefonisch gesproken over onze verfklus. Ze maakte een nauwkeurige berekening van de benodigde verf en hield ons goed op de hoogte van de status van de bestelling. Het eindresultaat is PRACHTIG! Al het werk heeft zich echt uitbetaald, en we zijn enorm blij met Van Beton en vooral met de hulp en het advies van Hilde.Antwoord van Van BetonBedankt voor deze mooie review! We zijn ontzettend blij te horen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat én de service van Hilde. Het is altijd ons doel om klanten goed te adviseren en begeleiden, zodat ze niet alleen blij zijn met het resultaat, maar ook met het proces ernaartoe. Jouw tevredenheid betekent veel voor ons. Geniet van je prachtig geverfde oppervlak!
Marisa Lodewijks
Goed product en snelle levering.
Hoe beoordeel je Van Beton?
Pw Verwaaijen
👍🏼 mooie stalen
Nathalie Nols
Prachtige verf voor een goeie prijs. Kwaliteit 👌🏻
Brigitte van der Kloot
Top service!
Bahare Davodabady
Moest lang wachten op reactie en werd na al die tijd verteld dat ik gewoon online samples moet bestellen.
Antwoord van Van BetonHi! Bedankt voor je review. Wat jammer dat je ons 2 sterren hebt gegeven en dat het niet duidelijk is geweest vanuit ons kant naar jou toe, excuses. Echter zie ik dat wij netjes elke keer binnen 24 uur hebben gereageerd op je mailtjes en netjes hebben uitgelegd dat we over zijn op nieuwe producten en daar middenin zaten, de Lime Paint kwam die week namelijk online en de samples daarvan dus ook. Hopende op je begrip hiervoor.
Linda
Snel geleverd en top product
Liz
Snelle levering, mooie kleuren
Alex Schilder
Geweldige producten, supersnelle klantenservice en een fantastisch resultaat! Een aanrader.
Bert Harkema
moest lang wachten op mijn bestelling terwijl er wordt geadverteerd met de volgende dag verstuurd
Jolijn
We zijn al 2.5 week aan het wachten geweest op onze besteling..
Ben Vroling
Keurig verpakt
Astrid
Snelle levering!
Ine Govaers
jan
netje
Tavern
Verf had verschillende textures van hetzelfde kleur, uiteindelijk 2 kleuren bestelled, 1 kleur pakte heel goed, maar.door de stuctuur kwam ik veel te kort, dus moest ik nog een pot, en de andere kleur pakt helaas gewoon echt niet. De groene kleur is wel echt prachtig, alleen ik moest dus wel een extra pot bestellen. Klantenservice was prima
Daniel Delfin Goncalves
Prachtig product
Irene Ayop
Mooi verf voor een goede prijs! Daarnaast is de klantenservice TOP! Er waren wat problemen met de levering (door DHL). Vanbeton was makkelijk in contact en dacht mee in oplossingen. Heel fijn!
Antwoord van Van BetonWat ontzettend fijn om te horen dat alles naar wens is geweest, dat is uiteindelijk het meest belangrijk voor ons. Een tevreden klant! :) Excuses dat het wat stroef ging qua levering, maar gelukkig is het uiteindelijk goed gekomen alsnog!
John Steenkist
Een top verf wat goed en snel is geleverd
Jan Zwering
Snel geleverd. Goed resultaat.