Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Valisa.nl is dé webwinkel met een zeer groot aanbod. Lage prijzen met persoonlijke service en advies. Beoordeeld met een 9+! Wastafelkranen, Keukenkranen, Douche-panelen, Douchekranen, Badkranen, Afvoer, Accessoires
9,0
Filter 536 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 337 met beschrijving

• Nicole De Vogel
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Geweldige kraan, snel geleverd!

• Hans Winter
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Reageert niet op berichten. Heb 2 maal via de site een bericht gezonden echter er wordt niet op geantwoord.

• Hoe beoordeel je Valisa.nl - Design Sanitair Winkel?

• Charien Buienhoven
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Goed advies, snel geleverd.

• MIKHAIL KHITROV
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Een uiterst negatief bedrijf. De website bevat producten die niet bestaan ​​en niet leverbaar zullen zijn; prepaid geld wordt naar mijn mening niet teruggegeven, ze zijn in strijd met de Nederlandse consumentenbeschermingswetgeving, aangezien ze bij voorbaat bewust liegen over de beschikbaarheid van goederen om het geld van de koper zo lang mogelijk te kunnen gebruiken zonder bankrente

Antwoord van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. We willen graag de situatie verduidelijken.

Alle producten die u heeft besteld, zijn op tijd geleverd, met uitzondering van één artikel. Helaas bleek dit specifieke product niet meer geproduceerd te worden door de fabrikant, waardoor wij het niet konden leveren. Zodra we hiervan op de hoogte waren, hebben we direct contact met u opgenomen en de terugbetaling voor het betreffende product in gang gezet.

Wij streven ernaar om de informatie op onze website altijd actueel te houden, maar soms kunnen er onverwachte wijzigingen optreden in de beschikbaarheid van producten. Wij werken er hard aan om dergelijke situaties te voorkomen en onze service continu te verbeteren.

Mocht u nog vragen of zorgen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.
    met vriendelijke groet,
    Klantenservice Valisa.nl

• SW
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Zeer tevreden met het product en prettig contact met de klantenservice!

• Joyce Meuldijk
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

De kraan paste helaas niet in onze muur (ondanks de duidelijke beschrijving op de website hadden we toch zelf besloten de gok te nemen) en we mochten deze gratis retour sturen en kregen heel snel ons geld terug. De kraan zelf zag er overigens ook kwalitatief heel goed uit. Supergoede service, zou hier zeker meteen opnieuw kopen.

• Carine Ramon
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Bedankt voor de snelle afhandeling.

• Peter Van Alen
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

goede service op tijd geleverd ,zeer betaalbaar

• Lieke
    Review voor Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Mooie badkraan besteld voor een leuke prijs. Er was 1 ringetje krom waardoor de kraan ging lekken. Via whatsapp dit gemeld en we kregen direct de volgende dag 2 nieuwe ringetjes thuis gekregen. Hele goede service!

• Ahmed Alkorde
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Heel goed en mooi product

• Geraldine van den Hof
    Review voor Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Zeer tevreden, al meerdere kranen besteld en 1x iets met een kraan aan de hand en meteen kosteloos een nieuw onderdeel opgestuurd gekregen, dus prima service. Nemen ook snel op en vriendelijk aan de telefoon. Kranen zien er ook mooi uit, zoals op de foto's.

• age

Prima kraan

• Nina Vogelvrij
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Dank jullie wel voor alles. Wederom zeer goed geholpen.

• Desiree Joosten
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Het duurt even.. maar uiteindelijk heb je spullen binnen. En dan zit er en totaal verkeerde handleiding bij . Die niet bij het product hoort.
    Kraan nog niet geïnstalleerd

• Theo Bildenberg
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

De levering was snel en het advies duidelijk. Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en de bestelling kwam op tijd aan. Zeker een aanrader!

• Eunice Acquah

Geweldig

• Anita en Peter Debkowska
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Het was een drama ervaring. Ik heb gewoon niet verwacht dat zulke bedrijven bestaan. Geld wel teruggekregen maar .....

Antwoord van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Vervelend om te horen dat u een mindere ervaring heeft gehad. Uit onze gegeven hebben wij kunnen zien dat de order op tijd geleverd is maar geweigerd bij de bezorging. Wij zijn dan ook erg benieuwd waarom u ervaring met ons zo slecht geweest is.
    Wij zullen binnenkort contact opnemen om te kijken of wij iets kunnen verbeteren aan onze service.
    Klantenservice
    Valisa.nl

• Marian
    Review voor Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Onze keukenkraan werd door een erkende installateur geplaatst. Hij waarschuwde ons al voor de slechte kwaliteit. Na 2 maanden brak het af, stond de keuken blank. Retour gestuurd. Valisa heeft nooit op onze klachten en e-mails gereageerd en geen enkele vergoeding gegeven. -- Aanvulling: Uiteindelijk heeft Valisa het toch netjes afgehandeld en het bedrag teruggestort.

Antwoord van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Beste Marian, Wij hebben zojuist contact gehad en samen tot een goede oplossing gekomen. Nogmaals excuses voor al het ongemak. Gelukkig bent u met de geboden oplossing tevreden.
    Klantenservice
    Valisa.nl

• Gerard Slutter

Snelle levering, goede service

• Rob
    Geverifieerde klant van Valisa.nl - Design Sanitair Winkel

Zeer ruime keuze en na even bellen een heel goed antwoord door een erg vriendelijke man. Levering kwam snel en was zelfs boven verwachting