VIVE Huidtherapie
Online advies
Bij ieder product vind je een specifieke toelichting over de werking en de ingrediënten. Zo weet je vooraf of de crème, lotion of reiniger daadwerkelijk zal bijdragen aan het verbeteren van jouw huid.
Geen impulsaankopen, geen miskopen. Bij VIVE Huidtherapie wéét je wat je koopt. Het is immers mijn missie om ook jou elke ochtend op te laten staan met een stralend, mooi & zelfverzekerd gevoel.
Nanna Ronner
Bij vragen reageren ze snel en snelle verzending.
Linda christis
Prachtige set make-up kwasten, mooie kwaliteit! En fijn met opberghuls
Hoe beoordeel je VIVE Huidtherapie?
Akke
Bestelling altijd keurig verpakt en op tijd in huis. Zeer tevreden over leveringen!
Merel Kromhout-Kok
Ze hebben bij Vive veel kennis en geven advies op maat. Mijn huid ziet er altijd weer stralend en egaal uit als ik geweest ben!
Emma Winkel
Fijne producten die je huid voeden, maar ook bepaalde problemen aanpakken.
Colinda
Top producten
Federica Luna
Hele goede service ! Verzending naar Italië ging vlekkeloos
Britt
Ik word altijd heel fijn geholpen. Er wordt altijd goed advies gegeven en met je meegedacht. Erg fijn! Ze hebben veel kennis en kunde in huis en weten echt wat ze doen. Mijn acne is sinds de behandelingen + producten bij Vive Huidtherapie goed onder controle.
Anne Kerpershoek
Fijne producten!
Jolien
Goede levering
Saar Agterberg
Altijd snelle levering!
Wendy Heusdent
Geweldige service! Geen enkel verzoek is teveel moeite voor Vivian!
Philomena Petra
Prachtige blush!
Sandra Nijgh
Super snelle levering
Lesley
Snelle service
Emily Allema
Vive heeft absoluut de mooiste selectie producten waardoor ik altijd zeker weet dat ik blij wordt van m'n bestelling. Ooit ontdekt en nu koop ik nergens anders meer.
Diana
Snel geleverd. Betrouwbaar.
Danique
Altijd snelle bezorging en overal een fijne productomschrijving bij.
Gonda Boormans
Petra Bijsteren