Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van Nederland
Naast het verkoop van hulpmiddelen aan particulieren zien we steeds vaker een verkoop aan de gemeentes met een PGB.
Arjan
Ik was op zoek naar een 2e handse scootmobiel.
Via internet zag ik een mooie vierwieler staan. Ik had er nog geen ervaring mee. Ik werd zeer goed geholpen door het personeel. Buiten stonden diverse scootmobielen en die mocht ik allemaal proberen. Ook werd er uitgelegd hoe de bediening werkte. Ze namen echt alle tijd. Heel fijn in de omgang en echt servicegericht.
Ik heb dan ook meteen de knoop doorgehakt en een 2e hands scootmobiel gekocht. Deze werd ook nog eens voorzien van garantie.
Top service!Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Arjan,
Bedankt voor je review. Mochten er nog opmerkingen zijn dan horen wij die graag.
De koffie staat klaar! je bent welkom.
Team
uwzorgshop! -
Ans Tommy
Goede surves altijd snel op gelost en zeer vriendelijk wordt je er geholpen
Echt topAntwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Ans,
Bedankt voor je review.
Tot snel, de koffie staat klaar. -
Hoe beoordeel je Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van Nederland?
Joke
Goede zeer goede service
Yvonne Hoskens
Zeer goede service vriendelijk geholpen en de prijs valt mee
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Yvonne,
Bedankt!
Koffie staat altijd klaar, wees welkom.
Team uwzorgshop -
Sjef en Aldy de Krom
Hartstikke vriendelijk; met oog voor jou als klant! Waar vind je dat nog?! Hier dus! Gewoon fantastische mannen en service! Dankjewel!
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Sjef en Aldy,
Leuk dat jullie er waren en dat jullie het waarderen.
Koffie staat altijd klaar! wees welkom
Groet
Team uwzorgshop -
Jose van der Meijs
Als je schade moet clamen ben je op jezelf aangewezen en moet je zelf ook alles regelen .
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandBedankt Jose voor je review, jammer dat u dit op deze manier ervaart.
wij hebben de schade gemeld bij de verzekering maar jammer genoeg moeten we daarop wachten.
Wij hebben de schade niet veroorzaakt.
wij hopen u in de toekomst terug te zien. -
Johan
Zeer vriendelijke bediening maar vooral eerlijk en oprecht levert op zeer korte termijn en komt afspraken na.
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Johan,
Bedankt voor je Review! wij zien je graag verschijnen.
Alma
Goede service, behulpzaam, vriendelijk en snelle levering
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Alma,
Bedankt voor je review.
Wij hopen dat je er veel plezier van gaat hebben. je bent natuurlijk altijd welkom voor een bakje koffie.
Tot snel!
namens tinus
pg Swanborn
Snelle levering met text en uitleg.
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandBedankt voor je uitleg.
Tot snel
Wil van Vessemo
Fijne Firma zowel service als repareren eigenlijk in een woord alles n aanrader.????
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Wil,
Bedankt voor je review!
Tot Snel! de koffie staat klaar -
Noor Roovers
wat een geweldig bedrijf hier is de klant nog steeds KONING
ben ontzetten goed geholpen door een zeer vriendelijke man
kreeg keurig een leenscooter deze werd keurig thuis bezorgs
hopelijk heb ik de scootmobiel over een paar maanden niet meeer nodig maar anders koop ik m zeker bij dit bedrijf
Wat een fantastisch bedrijf raad het iedereen aanAntwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Noor,
Leuk en goed om te lezen!
Hier noemen wij service gewoon service!
Tot Snel,
De onderdanen :-0 -
eb.lucas
GEWELDIGE SERVICE, WERD OP MIJN WENKEN BEDIEND!!!
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandHoi Eb,
Dank! Dank ! Dank!
W. Verberne
Zeer klantvriendelijk, goede uitleg, uitstekende service.
Ben blij dat ik hier mijn aankoop heb gedaan !Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandBedankt voor je reactie!
Mocht er iets zijn, dan horen wat het graag!
c scheepens
zoals we al jaren gewend zijn uitstekende service
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandJe bent altijd welkom!
En mocht er iets zijn, dan horen wij het graag! -
ad santegoets
ik ben goed geholpen
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandGraag gedaan AD!
Peter
Er was een onderdeel van mijn rolstoel kapot. Binnen enkele dagen had Zorgshop het onderdeel binnen en mijn rolstoel gerepareerd. Klasse.
Antwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandWij doen ons best om je goed te helpen!
Wij wensen je welkom om een lekker bakkie te doen. -
Marijke Bijk Gunneweg
Gisteren in de namiddag een accu besteld en vandaag
EEN DAG LATER
Al geplaats met nog extra service beurt gegeven ,door alles na te kijken en doorsmeren !!!
Een uitstekende en respektvolle service.
BedanktAntwoord van Uwzorgshop.nl Dé thuiszorgwinkel van NederlandAls inmiddels vaste klant van de winkel ben je altijd welkom.
OOk groetjes willy -
Nan
Snelle levering voor huren scootmobiel. En verlengen was ook telefonisch mogelijk.
C.W. van Vliet
Aardige mensen, goed geinformeerd over hun produkten en servicegevoelige benadering van de klant.
Debby
Goed advies, goede service en gezellig geholpen