Uwantisell
The best party and fashion shop!
Das beste Party- und Modegeschäft!
La meilleure boutique de fête et de mode!
Sarah Badreddine
Snel en zonder problemen
Anisha Tilakdharie
Ik bestel altijd hier kwaliteit is echt top♥️👏🏼
Hoe beoordeel je Uwantisell?
Carla
Uitstekende service en erg blij met mijn aankoop
Griet Nys
Héél snelle levering. Ziet er uit zoals op de website. Uitstekende pasvorm.+++
Jente Den boer
Ik zocht al super lang een mooi spijkerpak die ook voor een goede prijs was. Nu heb ik hem hier besteld voor een super mooie prijs en echt een super mooi goed pak binnen gekregen. De maat was gelijk goed door de tips die erbij stonden. In de avond heb ik het besteld en de volgende dag kreeg ik het al binnen. Een super levering!! Ik ga zeker vaker bestellen!!
Manon Van Musscher
Snelle levering mooie kwaliteit!
Judith Lanslots
Besteld en de volgende dag al binnen.
Sanne Berkelaar
Snelle levering, kwaliteit van de kleding is enorm goed! En de maten zijn perfect
Renate Van Kent
Super snel geleverd product voldoet aan verwachting niet duur nieuwe klant erbij🥰
Rieky Nieuwkoop
Ben zo blij met de top! Past precies bij het rokje dat ik al had. Mooie shiny outfit voor ketst!
Senna
Snelle levering, goede maatbeschrijving. Goede kwaliteit!
Sanne van Heimenberg
Goede kwaliteit , top product
S
Kim Fielemon
Super snelle levering
Michelle Zohlandt
Geweldige service! Bestelling was inderdaad de volgende dag binnen en mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord.
Maureen
Super blij met de broek, en snelle levering!
Svi
Verzendtijd is top, maar had m’n outfit 1 avond aan met 11/11 en is helemaal kapot gegaan bij de rits. Geen €50 waard helaas.
Antwoord van UwantisellWat vervelend! Om dit zo spoedig mogelijk voor je op te lossen dien je contact op te nemen met een andere afdeling. Deze afdeling is bereikbaar via het emailadres: klantenservice@uwantisell.nl
Zorg ervoor dat de volgende dingen meegezonden worden in de mail:
-Het ordernummer
-Het artikelnummer
-Foto's van het artikel.
Zij gaan hun best doen om dit voor je op te lossen.
Veel Liefs,
Team Uwantisell
melis
Super blij mee mooie kwaliteit en snel bezorgd dank jullie wel toppers🥰💕
Bibi
Snel geleverd en goed ingepakt. Goede ervaringen met retour. Alles valt wel extreem klein.
Alisa Keric
Jas is perfect,precies wat ik wil dus hartelijk bedankt,ik ben heel blij mee 😊!