Uw Game Specialist

Uw Game Specialist

Bekijk alle reviews en keurmerken van Uw Game Specialist en bepaal of het veilig is om bij deze webshop te kopen.
9,0
Filter 306 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 266 met beschrijving

• Bart
    Review voor Uw Game Specialist

Een grafische kaart besteld die volgens hun website voorradig zou zijn en de volgende dag bezorgd zou worden. Twee dagen later staat in mijn order dat hij nog steeds niet is verzonden. Geprobeerd de helpdesk telefonisch te contacten, echter i.v.m. extreme drukte wordt de telefoon niet beantwoord. Dan maar gedaan wat in in de voicemail werd gezegd, een WhatsApp bericht naar de helpdesk. Na enkele uren nog steeds reactie.
    Update: ik ben teruggebeld en de order is verzonden, ze hebben het op dit moment erg druk.

• Pierre
    Review voor Uw Game Specialist

Als vaste klant van uw game specialist wil ik graag mijn ervaringen delen over deze online winkel. Over het algemeen ben ik zeer tevreden met de service en producten die ik heb ontvangen, hoewel er enkele verbeterpunten zijn die ik wil benoemen.

Mijn eerste indruk van de website was zeer positief. De interface is gebruiksvriendelijk en het navigeren door de verschillende categorieën is eenvoudig. Ik kon snel vinden wat ik zocht dankzij de gedetailleerde productbeschrijvingen en specificaties. Dit maakte het voor mij gemakkelijker om een weloverwogen aankoopbeslissing te nemen.

• Hoe beoordeel je Uw Game Specialist?

• Noah
    Review voor Uw Game Specialist

Ik heb recent een Gigabyte RTX 4070 Super besteld bij Gamespecialist, die volgens de website op voorraad was en de volgende dag bezorgd zou worden.

Na 4 dagen wachten en nog steeds geen update, heb ik contact opgenomen. Ik kreeg snel antwoord en werd toen verteld dat de kaart niet meer op voorraad was en het weken kon duren voordat deze weer leverbaar zou zijn.

Als oplossing boden ze me een andere kaart aan, de Inno3D RTX 4070 Super, die volgens hen normaal gesproken duurder is (wat inderdaad het geval is bij Gamespecialist). Omdat ik tijdens het gesprek niet wist dat die kaart bij andere leveranciers veel goedkoper was, en ik weinig andere keuzes had, ben ik hiermee akkoord gegaan.

Later ontdekte ik echter dat de Inno3D 4070 Super bij veel concurrenten veel goedkoper werd aangeboden (Ongeveer 65,- euro verschil). Er was helaas geen mogelijkheid om het prijsverschil te compenseren, en ook de retourkosten konden niet worden vergoed. Nu, 5 dagen na mijn bestelling, zit ik nog steeds te wachten op de bezorging van een kaart die anders is dan wat ik oorspronkelijk besteld had, en die bovendien veel goedkoper te verkrijgen is.

Dit is echt frustrerend, en ik voel me behoorlijk teleurgesteld over hoe dit verlopen is. Zeker omdat ik dacht dat ik een betrouwbare winkel had gekozen met een 'snelle' bezorgingtijd.

• Sjanne Geker

Bestelling vlot verlopen

• Ahmid Ceran
    Review voor Uw Game Specialist

Duidelijk aan de telefoon en mijn disc drive binnen gekregen voor de playstation 5.

• Dees
    Review voor Uw Game Specialist

Snelle levering, 2 laptops besteld volgende dag al in huis.

• Johan Thuriot

Snelle service zeer tevreden

• Guido Bas
    Geverifieerde klant van Uw Game Specialist

Prima service en prijs. Van te voren had ik nog wel eerder willen weten wanneer mijn product geleverd zou worden.

• Martijn
    Geverifieerde klant van Uw Game Specialist

Playstation 5 gepreorderd en op de release bezorgd!

• Cosmin
    Review voor Uw Game Specialist

Levering was snel en product netjes verpakt

• Armand Bouwmans
    Geverifieerde klant van Uw Game Specialist

Zat paar dagen levertijd op maar aardig personeel. Werkt goed

• Leroy v. Houten
    Review voor Uw Game Specialist

Uitstekende levering en verder geen opmerkingen

• Ali Altuntas

Snel en veel

• Kenny
    Review voor Uw Game Specialist

Nog net een RTX 4090 kunnen ophalen voor een uitstekende prijs!

• Berend
    Review voor Uw Game Specialist

Erg tevreden met de hulp van de medewerker

• Ergün Reimert
    Geverifieerde klant van Uw Game Specialist

This is my second time ordering on uwgamespecialist.nl, I live in holland since 2 years and good service and good product, thank you once again.

• Ralph Bruintjes
    Geverifieerde klant van Uw Game Specialist

Deze laptop is stijlvol, snel genoeg voor dagelijkse taken, en heeft een prima scherm. De service van uw game specialist was ook top! Al met al een goede deal voor de prijs!

• Marouane Bosselaar
    Geverifieerde klant van Uw Game Specialist

goede koeler voor mijn processor, service was goed in orde, dankjewel

• Klaas
    Geverifieerde klant van Uw Game Specialist

Na telefonisch contact betaling geregeld. Snelle reactie op mail. Perfect.

• Nicole

Toppers!