Uw Game Specialist
Sjanne Geker
Bestelling vlot verlopen
Ahmid Ceran
Duidelijk aan de telefoon en mijn disc drive binnen gekregen voor de playstation 5.
Hoe beoordeel je Uw Game Specialist?
Dees
Snelle levering, 2 laptops besteld volgende dag al in huis.
Johan Thuriot
Snelle service zeer tevreden
Guido Bas
Prima service en prijs. Van te voren had ik nog wel eerder willen weten wanneer mijn product geleverd zou worden.
Martijn
Playstation 5 gepreorderd en op de release bezorgd!
Cosmin
Levering was snel en product netjes verpakt
Armand Bouwmans
Zat paar dagen levertijd op maar aardig personeel. Werkt goed
Leroy v. Houten
Uitstekende levering en verder geen opmerkingen
Ali Altuntas
Snel en veel
Kenny
Nog net een RTX 4090 kunnen ophalen voor een uitstekende prijs!
Berend
Erg tevreden met de hulp van de medewerker
Ergün Reimert
This is my second time ordering on uwgamespecialist.nl, I live in holland since 2 years and good service and good product, thank you once again.
Ralph Bruintjes
Deze laptop is stijlvol, snel genoeg voor dagelijkse taken, en heeft een prima scherm. De service van uw game specialist was ook top! Al met al een goede deal voor de prijs!
Marouane Bosselaar
goede koeler voor mijn processor, service was goed in orde, dankjewel
Klaas
Na telefonisch contact betaling geregeld. Snelle reactie op mail. Perfect.
Nicole
Toppers!
Ludo van Dijk
Ik heb de Gigabyte RTX 4080 Super videokaart aangeschaft bij uw Game Specialist, en mijn ervaring met zowel de kaart als de winkel was niets minder dan geweldig. Hier is mijn uitgebreide review van de aankoop en het hele proces.
De website van Uw Game Specialist is zeer intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het was gemakkelijk om door de verschillende categorieën te navigeren en de Gigabyte RTX 4080 Super te vinden. De productinformatie was uitgebreid en volledig, met gedetailleerde specificaties en handige vergelijkingstools. De productbeschrijving maakte meteen duidelijk dat dit een high-end videokaart is, geschikt voor veeleisende gamers en creatieve professionals. Het bestelproces verliep zonder problemen, en de betaalopties waren flexibel, wat het makkelijk maakte om de transactie af te ronden.
Na mijn bestelling ontving ik direct een bevestigingsmail en regelmatige updates over de status van mijn bestelling. Dit gaf me veel vertrouwen, omdat ik precies wist waar mijn bestelling zich bevond en wanneer ik deze kon verwachten. Toen ik een vraag had over compatibiliteit met mijn huidige systeem, was de klantenservice snel bereikbaar en ze gaven me gedetailleerde, deskundige antwoorden. Het was duidelijk dat de medewerkers goed geïnformeerd zijn en echt hun best doen om te helpen.
De Gigabyte RTX 4080 Super werd binnen de verwachte tijd geleverd en was uitstekend verpakt. De verpakking was stevig en professioneel, met extra beschermingslagen om ervoor te zorgen dat de videokaart tijdens transport niet zou beschadigen. Het tracking-systeem van UW Game Specialist werkte perfect, en de levering vond precies plaats op de aangekondigde datum.
Wat betreft de prestaties van de **Gigabyte NVIDIA RTX 4080 Super**, deze videokaart is een absolute krachtpatser. De kaart is ideaal voor 4K-gaming en grafisch intensieve toepassingen zoals 3D-rendering en video-editing. Het biedt superieure prestaties in alle moderne games, zelfs op de hoogste instellingen. De ray tracing-capaciteiten zijn fenomenaal, met verbluffende realistische belichting en schaduwen. Dankzij de geavanceerde koeltechnologie van Gigabyte blijft de kaart koel en stil, zelfs onder maximale belasting. Bovendien maakt de hoge energie-efficiëntie het een geweldige keuze voor mensen die krachtige prestaties willen zonder enorme stroomkosten.
De installatie van de kaart was eenvoudig, en de drivers en software van Gigabyte maken het mogelijk om eenvoudig instellingen te optimaliseren voor elke game of toepassing. Het is een grote stap vooruit ten opzichte van eerdere generaties, en de prestaties spreken voor zich. -
Sven
Prima ervaring
A
GPU besteld en betaald op 21-09. Geen update tot 24-09 toen ik moest bellen en het zelf moest vragen voor een update. Ze zeiden dat er een 'probleem' was en dat het nu is opgelost. Vandaag 27-09 nog steeds geen pakket en geen update van UGS.
Ik zou de beoordeling verbeteren als ze de moeite namen om me op de hoogte te houden. In plaats daarvan moet ik ze opjagen voor antwoorden
Edit: Na deze recensie hebben ze contact met me opgenomen en het opgelost. Ze hebben niet uitgelegd wat er mis is gegaan, maar dat maakt niet uit. Met een beetje communicatie kom je een heel eind. Ik heb mijn beoordeling aangepast om hun positieve communicatie weer te geven.