Urnenonline.nl
Bij mij een urn gekocht kan ik deze voor € 35 vullen.
Heeft u meerdere urnen gekocht maken we er een mooi prijsje van.
Gea
Geweldige service, vragen werden goed en duidelijk uitgelegd. Ook werd de as op ons verzoek in de urnen gedaan, waardoor wij dat niet zelf hoefden te
G.S
Warm ontvangst en snelle aflevering
Hoe beoordeel je Urnenonline.nl?
Esther
Ik ben ontzettend goed geholpen door Jolanda, ze leefde erg met ons mee en dacht met ons mee! Resultaat 3 prachtige urnen.
De service was geweldig.
Nogmaals bedankt Jolanda!! -
Petra Glasbergen
Urn werd eerder dan verwacht thuis bezorgd. Mooi gemaakt, en met zorg verpakt, heel blij mee. Hartelijk bedankt voor de goede zorgen.
Antwoord van Urnenonline.nlWat ontzettend fijn.
Dank voor uw review 🫠 -
D & F
Jolanda heeft ons aan een mooie urn geholpen voor ons hondenkind. Diezelfde dag nog heeft ze de urn op de post gedaan, waardoor wij meteen de volgende dag terecht konden bij het uitvaartcentrum om onze lieverd mee naar huis te nemen. Zij toonde een mooie combinatie van professionaliteit en empathie. Jolanda, dank je wel!
Antwoord van Urnenonline.nlGraag gedaan.
Bedankt voor jullie mooie review.
Lieve groet, Jolanda -
Monique
Wij als gezin hadden een specifieke wens maar wisten niet of dit ook zo uitvoerbaar was. Advies gevraagd bij Jolanda via de app. Kreeg eigenlijk al direct antwoord.
Samen met haar en Marco een prachtige oplossing gevonden, hier zijn wij heel blij mee. Een goed en eerlijk advies gekregen, kortom, een topbedrijf. Zeker een aanrader!Antwoord van Urnenonline.nlBedankt en met alle liefde geregeld
Nicolette
Super lief mensen met heel goed service laat ook netjes weet als iets langer duurder ze hebben me goed geholpen want wat je daar koop is toch een belangrijk voor wie je hem heb gehaald vond het een top service dank je wel voor als
Melanie
Jolanda , wat waren we blij met haar. Ze denkt goed mee en doet er alles aan om je vedriet en gemis een plaatsje te geven. Wij wilde iets wat er normaal niet was op de website maar is er direct mee aan de slag gegaan. Onze moeder kan nu mooi herdacht worden..... onze uitvaart begeleidster vond de urn ook zo mooi en zal je meenemen in haar advies voor mensen die opzoek zijn naar een mooie urn. Dank je wel Jolanda.
Antwoord van Urnenonline.nlAhhh wat een lieve review.
Ik vind het heel belangrijk dat nabestaanden een goed stukje nazorg krijgen.
En ik doe inderdaad altijd mijn best om mee te denken . -
Liebeton
Top webshop ze zorgen ervoor dat alles snel verzonden en gemaakt wordt ook wordt het zorgvuldig ingepakt. Vriendelijke benadering zeer persoonlijk wat hoort bij deze unieke webshop nogmaals dank zijn er erg blij mee.
joke ernst
heel snel geleverd en een goede service
marjan stroeve
Urn is perfect
Tineke
Geweldige service en vriendelijk en zorgzaam geholpen.
Chris
Ondanks enkele problemen omwille van de levertijd door de leverancier van Jolanda, heeft zij zich voor 100% ingezet om mij bij te staan mits regelmatige en heldere communicatie. Lag een beetje gevoelig bij mij omwille van het gekende rouwproces. Reden van latere levertijd: de naam van mijn hondje die ik in Swarovski kristalletjes wou op de urn (niet standaard inbegrepen). Jolanda heeft dientengevolge de iets langere wachttijd netjes aangepast op haar website. Uiteindelijk meer dan tevreden van de urn. Prachtig mooi!! (Foto is gedeeltelijk te zien op de website (roze urn hartvorm – bovenaan de rubriek “dieren urn”). Het heeft me enorm geholpen bij het verwerkingsproces!
Kim
Snelle levering en erg goed en mooi inverpakt helpt bij het vedriet super mooie urn
Anita
Het is een toegankelijk laag drempelig bedrijf.Je wordt er vriendelijk, rustig geholpen.Wanneer je iets zou willen wat niet in de shop aanwezig is wordt er gekeken hoe het wel voor elkaar te krijgen d.m.v overleg met de samenwerkende bedrijven.Helemaal top.Heb nu een urn met een goed gevoel en passend bij de overledene uit kunnen kiezen.
Linda
Super goede service. Snel gehandeld en veel moeite voor ons gedaan. Echt een topper😊
Nicole
Jolanda heeft echt moeite gedaan voor een urn die we graag wilde.
Snelle communicatie en ze denkt echt met je mee. Goede service, je voelt haar passie voor haar mooie werk! -
José
Geweldige service .. Jolanda heeft veel geduld en leeft met je mee ❤️Raad haar bij iedereen aan
Antwoord van Urnenonline.nlHartstikke bedankt 💜
Conny
Jolanda is een lief en heel sociaal persoon, heel behulpzaam bij het kiezen van een mooie urn voor mijn moedertje..... het is een prachtig pronkstuk geworden waar, zoals Jolanda zo goed verwoordde, mams op handen wordt gedragen..... ze heeft dan ook een ereplaats in huis gekregen. Dank je wel Jolanda voor de goede en lieve service
Ronnie Poelgeest
Wat een top service