Uniekje
Anita Rietdijk
Snelle levering , heel mooi gedaan , super blij mee
Tina Smans
Uniek
Hoe beoordeel je Uniekje?
Grietje
Geweldige service, bij vragen goed bereikbaar. Helemaal blij met het resultaat
Marieke Van Steenbergen
Prachtig sieraad laten graveren voor mijn dochter. Heel blij mee
Jolanda
Na bestelling bleek de vingerafdruk niet goed te zijn. Dit werd direct vermeld, zodat wij ook weer snel konden reageren. Hierdoor kwam het cadeau precies op tijd. Top service!
Mei-li
Prijs en kwaliteit en service uitstekend
Sylvia
Goede communicatie, snelle verzending en prachtige kwaliteit enkelbandje!
Cdm
Super! Mooie juwelen
B de Bie
Snelle levering, en voor de rest was het prima in orde
Jorieke
Voor mij ontzettend waardevol. Zo mooi, een sleutelhanger met het handschrift van mijn man. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. En de sleutelhanger had ik snel in huis.
Anne Hendriks
snelle levering, mijn bestelling was snel binnen en ook nog eens super mooi (vingerafdruk)
Bianca
Heel blij met de pootafdruk armbanden! De service is top! Ze denken met je mee en je hebt het snel binnen! Raad ze zeker aan!
Carmen
Bestelling snel ontvangen en mooi product!
Nikki Nijland
Snelle levering en mooie producten
Sylvia Harderwijk
Zeer goede service. Persoonlijk benadering, denken met je mee en uiteindelijk prachtige siersden.
gewoonelly
Prijs service en sieraad ….klasse !!!
Paul Van Zundert
Leuke unieke sieraden, geweldige service. Hier ben je als klant koning. Ik wens "Uniekje" veel succes voor nu en in de toekomst.
Monique De Jong
Mooi verpakt en snel geleverd.
Esther V
Mooie artikelen en hele goede service! Er was een misverstand met het bestellen van een ketting met onze geboortebloemen en nadat ik contact heb gehad met Uniekje, ze reageren heel snel en vriendelijk, is het heel fijn en snel opgelost. Ik ben helemaal happy met mijn ketting!
Stef
Superleuk product, snelle levering!