Unieke Bricks
SdL
Heel goede service en perfect verpakt en geleverd!
Peter
Goed meegedacht en vriendelijk persoonlijk telefonisch contact!
Hoe beoordeel je Unieke Bricks?
Chris Visser
Snel geleverd met duidelijke updates over de levering. Bijzonder goed ingepakt! Fijne webshop met veel leuke producten en aanbiedingen!
Sean de Jong
Groot assortiment en snelle bezorging. Doordat er losse figuurtjes verkocht worden, kon ik precies de juiste bestellen voor m'n verzameling.
Janny Schreiber
Met zorg en liefde ingepakt en super snel geleverd.
Maarten Bretveld
Keurig verpakt en minifigs perfecte conditie.
Jolanda Visser
Afgehaald in Deventer. Bestelde stond keurig voor me klaar, heel leuk gesprek met eigenaar gehad. Ga hier zeker vaker bestellen.
Gary Wowiling
Snelle levering. Binnen 2 dagen in huis
Franske Vroom
Geweldig geholpen. Er werd heel veel geduld oogebracht. Nog nooit zo goed geholpen. Nog bedankt.
Filip Jakubik
Awesome!! Definitely will be back for more
Jan Vogels
Goede selectie, snelle verzending. Alles prima.
Geert Koning
Zoals gewoonlijk een mooi product en een goede prijs en een perfecte levering. Ook een leuk persoonlijk bedankje vanuit Unieke Bricks. Helemaal top.
De Schilder
Top service
Gerrit
Zeer snelle levering, zelfs een kaartje als bedankt voor de bestelling
Had alleen niet door dat ze in Deventer zitten en daar kon ophalen
had deze bestelling makkelijk kunnen ophalen daar scheelde bezorgkosten van uit Apeldoorn -
Ria van Eede
We hadden een afspraak in de web winkel gemaakt. Kregen prima uitleg en de service was top. Hier kun je met een gerust hart je lego bestellen.
Marion de Kroon
Altijd snelle service.
Sander van Baal
Snelle levering zoals altijd en tip top ingepakt
Jurian
Hele fijne service, snelle afhandeling en ingepakt als cadeautje afgeleverd bij familie.
Henk Jan Hultink
Goede service, de mensen weten waar ze over praten. Een hele goede voorraad gewoon top.👍🏻
Johan Vansintejan
Goed verpakt