Uneverknow
Fran Pereira
Hele fijne service. Altijd leuk om de bestelde items te ontvangen, voelt elke keer als cadeautjes om uit te pakken.
Anouk
Net een cadeautje wat je uitpakt. Het begint al bij het pakket zelf. Met veel aandacht en liefde ingepakt. Hele leuke producten en een paar extra cadeautjes erbij. Super bedankt! Ik kom zeker terug.
Hoe beoordeel je Uneverknow?
Marja van Holst
Goede en snelle service. Prachtige kerststickers, super leuk verpakt! 👌
Antwoord van UneverknowDank je wel voor je review. Lief!
Ç
Blij met de elastiekjes. Kleuren zoals de foto's, met zorg en leuk verpakt ook.
Kirs
Fijne website, super service, aanrader
Netty Rademakers
Wat een feestje om van jullie n pakje te krijgen.
Alles zó zorgvuldig ,creatief en met veel extra's ingepakt .superblij dst ik jullie heb gevonden -
Nola Verbakel
Vriendelijke eigenaar en leuk verstuurd
Astrid
Prima verzorgd, mooi verpakt en leuke extraatjes. Helemaal tevreden!
Betsie Neijzing
Snelle levering, beloofd wat besteld is.
Wilma Schaap
Sympathiek, cadeautje mooi verpakt
Cindy
Precies wat ik hoopte en snel gekeverd! 😃
Maaike
Een zeer mooie en gebruiksvriendelijke webshop met een ruime keuze. Mijn bestelling werd snel geleverd en was heel mooi ingepakt, een cadeautje om te ontvangen.
Suzanne Roekevisch
Alles zo mooi verpakt ! Echt top
Antwoord van UneverknowDank je wel voor je review. Lief!
Sofie
Vragen snel beantwoord, bestelling snel en mooi verzonden. Goede service!
Gianna Nascivera
Ik heb 2 broches gekocht en een leuke kaart. Alles was heel mooi verpakt. Dat maakt het feestelijk.
Marian Nijmeijer
Snel geleverd, de keycords zijn prachtig en zo attent met leuke kadootjes .
Mihriban Bostanci
goede communicatie, ik heb mutsjes sleutelhangers besteld en ze zijn leuker dan dat ze op de foto zijn! snelle service. prijs/kwaliteit vergelijking is ook erg goed. ik zou het aanraden om hier te bestellen!
Jol Van Grootheest
Fijne site met leuke items, er is altijd wel iets wat je perse ‘moet’ hebben 🤗💃🏽🌸
Nel den Engelsen
Leuke hebbedingetjes voor leuke prijzen. Het pakketje is een kadootje op zich. Zeer snelle levering.
M. Verweijst
Mooie artikelen, goede service.