Udesignit
Nina Karnebeek
Snelle levering, heel leuk en gedetailleerd geworden!
Britt Van Schip
Snelle levering en heel mooi geworden!
Hoe beoordeel je Udesignit?
Wiea Prins
Prachtige borrelplank is het geworden. Mooier dan ik had gedacht. Heel blij met het resultaat en snelle levering!
Merel Roozen
Geweldige service!! Mijn mail met vragen werd snel beantwoord. Er zat een foutje in de gravure van de borrelplank en dit werd heel goed opgelost. Top service! Ik zou hier echt vaker gaan bestellen.
Marian Linders
Mooi product geleverd. Ik had een kleine opmerking en een vraag. Hier is snel en goed op gereageerd. Goede service!
Tessa
Super mooie uitwerking van ons idee! Foto heel waarheidsgetrouw. Prachtig cadeau!
Jasper Verweij
Snelle levering, prachtige plank, ziet er echt top uit heel blij mee
Maya Hoefnagels
De gravering op de borrelplank was nog mooier dan we hadden gehoopt! Echt prachtig! Echt een aanrader voor een origineel cadeau!
Ger Wijnhoven
Zeer tevreden, echt mooi!
Kik
Goede service en snel
Yolanda Burggraaf
Overzichtelijke site mooie en leuke artikelen. Zeer snelle service
Esther Van Oerle
Goede service en een mooi product, precies zoals verwacht.
Ella Volders
Super service, snel geleverd
Monique Jansen
Snelle levering, mooie kwaliteit en precies zoals ik het wilde hebben.
Laura Van der Laan
Goede service!
Gaby Van Toorn
Mooi materiaal. Ze hebben de juiste accenten uit de aangestuurde foto gehaald waardoor het een mooi resultaat geeft. Snelle service. We zijn overall zeer tevreden!!!
Megan de Jong
Perfect!
Sieb
Verrassend, zo mooi als de foto op het plankje gemaakt is, mijn schoonzoon was er héél erg blij mee. Prijs/kwaliteit vind ik ook keurig !! En binnen een week artikel geleverd, fantastisch, super bedankt 😀
Judith hagens
Fijne service en super blij met het resultaat!
Aletta
Het borrelplankje is heel mooi geworden, duidelijk gegraveerd. Snelle levering.