UV-Fashions
UV-Fashions is voor heel Europa (!) de webshop voor hoogwaardige en modieuze uv-beschermende kleding en accessoires voor kinderen en volwassenen. UV-Fashions wil met het aanbod veilig en verantwoord zonnen voor iedereen toegankelijk maken. Bij UV-Fashions koop je toonaangevende merken op het gebied van uv-kleding uit o.a. Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Frankrijk en Duitsland.

Bij UV-Fashions vind je toonaangevende merken op het gebied van uv-bescherming: JUJA, Snapper Rock, Coolibar, Babiators, Playshoes, Beach & Bandits, Real (Kids) Shadez, Ki Et La, Rigon Headwear.

Bij UV-Fashions kun je terecht voor uv-beschermende kleding en accessoires voor kinderen, volwassenen en baby’s zoals zwemshirts, rompertjes, zwempakjes, bikini’s, zwemshorts, zonnehoeden, petten, zonnebrillen, strandtentjes, zonnebrandcrèmes.
8,9
Filter 1526 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 959 met beschrijving

Taal

• L Schouten
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snelle en goede service, goede kwaliteit

• Jeanette
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snelle levering. Kleding wat in en uit de wasmachine gaat en goed blijft.

• Hoe beoordeel je UV-Fashions?

• J van der Perk
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Mooi product en keurig netjes verpakt en geleverd.

• Kathinka
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Nooit een probleem mee gehad.

• M. De Vos
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Leuke producten en snelle levering.

• Riet Van Laake

Snel, alles klopt! Mooie rode UV zonnehoed

• Marjanna van der Wulp-Godschalk

Waarom moet ik iets

• C
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Er was iets niet goed gegaan bij de verzending. Daarover heb ik een mailtje gestuurd. Dezelfde dag ben ik gebeld door een medewerker die het snel opgelost heeft. Ben daar zeer tevreden over. Pakketje heb ik inmiddels ontvangen.

• Annemieke
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Zeer snelle levering. Nog dezelfde dag in huis.

• Soleil
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Heel tevreden van de service.

• Ditte
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Mooie producten voor een goede prijs. Snelle levering.

• June
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Super snel verzonden nadat ik het had besteld. Product is zoals de foto’s en voor een goede prijs. Ik ben super tevreden. Het enige is dat op de website lijkt alsof het gratis verzenden is tot dat je daadwerkelijk gaat bestellen en dan moet je toch wel verzendkosten betalen. Dat is een beetje misleidend, maar buiten dat om top.

• Winnie
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Prima klantenservice nadat ik een incomplete verzending had gekregen, met excuses omdat er iets mis was gegaan. Binnen een etmaal had ik een (alternatieve) blouse in huis, die perfect voldeed aan mijn wensen. Goede service!

• Martine Watteeuw

Goede service, degelijk verpakt

• Doris
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Eindelijk wat hippere uv kleding! Terugsturen kan makkelijker (je moet nu emailen voor een label), maar was op zich snel geregeld. Persoonlijke service.

• linda
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Doet waar het voor bedoeld is

• Yolanda C.
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Voor een dag zeilen bestelde ik 2 JUJA longsleeve shirts. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van deze shirts! Ze zitten prettig, en het geeft veel meer ontspanning op het water als je weet dat je huid beschermd is. E Het goede advies en de snelle levering waren heel fijn, bedankt!

• Paul
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snelle levering en Polo-Shirt voldoet aan de verwachtingen

• P.L.F.
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Doen wat zij beloven, prima service

• Marjolein
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snelle levering en mooie kwaliteit kleding!