UV-Fashions
UV-Fashions is voor heel Europa (!) de webshop voor hoogwaardige en modieuze uv-beschermende kleding en accessoires voor kinderen en volwassenen. UV-Fashions wil met het aanbod veilig en verantwoord zonnen voor iedereen toegankelijk maken. Bij UV-Fashions koop je toonaangevende merken op het gebied van uv-kleding uit o.a. Australië, Nieuw-Zeeland, Amerika, Frankrijk en Duitsland.

Bij UV-Fashions vind je toonaangevende merken op het gebied van uv-bescherming: JUJA, Snapper Rock, Coolibar, Babiators, Playshoes, Beach & Bandits, Real (Kids) Shadez, Ki Et La, Rigon Headwear.

Bij UV-Fashions kun je terecht voor uv-beschermende kleding en accessoires voor kinderen, volwassenen en baby’s zoals zwemshirts, rompertjes, zwempakjes, bikini’s, zwemshorts, zonnehoeden, petten, zonnebrillen, strandtentjes, zonnebrandcrèmes.
9,3
Filter 1574 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 991 met beschrijving

Taal

• Maritza van Middelaar
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Goede kwaliteit uv kleding en erg leuke ontwerpen. Bestel elk jaar weer hier omdat mn dochtertje er weer uit is gegroeid, maar het gaat jaren mee. Gelukkig maken we er jongere nichtjes weer blij mee. Blijft heel mooi, seizoen na seizoen.

• Olle
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Super goede, snelle en vriendelijke service! Mooie producten.
    Dpd raakte mijn pakket kwijt toen deze na 3 werkdagen nog niet opgedoken was is er gelijk een nieuwe bestelling verstuurd en deze werd zelfde dag nog geleverd!

• Hoe beoordeel je UV-Fashions?

• V Deori
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Hun klantenservice is erg goed en ik raad ze aan.

• Marjan
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snelle levering, prima kwaliteit van shirt.

• Tim

Ging goed! Mooie pet.

• F. de Wit
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Goede producten. Scherpe prijzen en razendsnel en in goede staat bezorgd. Kortom prima ervaring en een (zeer) tevreden klant

• Maaike

Goede artikelen, snelle levering

• Geert Zuidema
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snelle levering en product is van goede kwaliteit zoals verwacht.

• M S
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snelle levering, zelfde dag nog bezorgd

• Marco
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Zeer assertieve en vriendelijke service!

• Ninuska van der Vaart
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Snel, product als omschreven, goede service!

Beste mevrouw van der Vaart,

Heel hartelijk dank voor uw mooie aankoop en positieve review.

Daar doen we het voor. We wensen u heel veel plezier van uw bestelling en zien u graag terug op onze webshop.

• Piet Jorens
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

goeie prijzen en snelle service

Beste heer Jorens,

Heel hartelijk dank voor uw bestelling en 5 sterren beoordeling.

Fijn te lezen dat u u over zowel de service als onze prijzen te spreken bent.
    We wensen u heel veel plezier van de bestelling!

• Eric Bolhoven
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Zeer tevreden over de kwaliteit, snelheid en kleur. Pakketdienst Trunks zeer ontevreden!!!

Beste heer Bolhoven,

Heel hartelijk dank voor uw bestelling, review en belletje mbt de levering.

We zijn heel blij met u8w feedback over Trunkrs en hebben uw input ook met hen gedeeld.

Op deze manier werken we met elkaar aan een zo perfect mogelijke klantbeleving.

Graag tot de volgende keer op www.uv-fashions.com

• Ron Kapsenberg
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Goede kwaliteit, op tijd ontvangen

Beste heer Kapsenberg,

Wat fijn dat u zo te spreken bent over de kwaliteit van uw product en de correcte levering ervan.

We waarderen uw feedback en wensen u veel plezier van uw aankoop!

Graag tot de volgende keer.

• Gerard
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Na zes dagen nog geen bestelling afgeleverd.Na contact is er een spoed bestelling gestuurd gelukkig optijd voor mijn vakantie klacht top afgehandeld 👍

Goedemorgen beste Gerard,

Heel hartelijk dank voor uw bestelling en review.

We hebben dit nagekeken en uw pakket is inderdaad veel langer dan gebruikelijk onderweg geweest. Onze oprechte excuses hiervoor, dit is vervelend. We hebben na het lezen van uw review direct op kunnen lossen.

Gelukkig is uw bestelling uiteindelijk op tijd voor uw doeleinde geleverd. Voor ons is dit gelukkig zeer uitzonderlijk en beschouwen we het als een incident bij onze vervoerder. We danken u hartelijk voor uw sportieve reactie en begrip in deze.
    Veel plezier gewenst van uw prachtige aankopen!

• Alex
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Prima artikelen en snel in huis

Beste Alex,

Hartelijk dank voor uw bestelling en mooie review.

We doen altijd ons best om een zo goed mogelijke mix van kwalitatieve UV-beschermende producten aan te bieden.

Onze leveringen zijn inderdaad ongekend snel, dit vinden we zelf erg belangrijk.

Veel plezier gewenst van uw mooie bestelling en graag tot een volgende keer.

• Een zeer tevreden klant
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Fantastische hoed, goede stijl, snel geleverd. Aanrader!

• Hans Lapré

5 sterren zeggen genoeg

• Maheen Husain
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Echt top service! Er was een foute maat geleverd, ik kwam er s'avonds achter. Ik heb er een foto van gemaakt een gelijk een mailtje gestuurd diezelfde avond. De volgende ochtend...hadden ze al een nieuwe verstuurd en diezelfde avond kreeg ik het weer binnen en dit keer met de juiste maat.
    Ik ga hier vaker bestellen, fantastisch!!

• A
    Geverifieerde klant van UV-Fashions

Heb nu voor een 6e keer besteld (nu een shirt, eerder ook al UV-shirts en hoeden voor mijn kinderen en mezelf), echt alle keren goed. Mooie kwaliteit en snelle service