UKKIE babydesign

UKKIE babydesign

Handgemaakte babykleding in de maatjes 44 t/m 74. Gemaakt met liefde en oog voor detail voor jou en je ukkie. Met de zachte stofjes, lieve printjes en mooie neutrale kleuren kun je heerlijk mixen en matchen zodat je met een paar items een leuke collectie voor je uk hebt.
9,7
Filter 27 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 15 met beschrijving

• Jessica Westerkamp
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Levering duurde lang (stond wel aangegeven).
    Kleur is veel geler/beige dan op de foto leek.

Lijkt wel goede kwaliteit.

• Babette Overbeek
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Fijn contact. Super leuke kleertjes. Goede kwaliteit. Helemaal blij mee voor ons dochtertje.

Antwoord van UKKIE babydesign

Dankjewel Babette voor je lieve woorden. Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van de kleertjes. Groetjes Mirjam.

• Hoe beoordeel je UKKIE babydesign?

• Rianne Coops
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Super leuke spullen, voor zover nu te beoordelen, goeie kwaliteit. Levertijd iets langer dan ik gewend ben maar staat ook duidelijk aangegeven. Dus top service verder

Antwoord van UKKIE babydesign

Hoi Rianne. Wat leuk dat je even de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Dankjewel. En fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van de kleertjes. Groetjes Mirjam.

• Ingrid Stacia
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Mooie stoffen, keurige levering, goede communicatie. De kleertjes zien er prachtig uit.

Antwoord van UKKIE babydesign

Wat fijn om te horen Ingrid. Dankjewel voor je mooie beoordeling. Veel plezier van de kleertjes. Groetjes Mirjam.

• Doina Jong
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Prachtige mooie baby kleding, heel kwalitatief en mooi gemaakt. De bestelling duurt een beetje langer maar dan heb je ook echt iets. Ik kan niet wachten om mijn kleindochter in deze mooie kleertjes te zien. Heel blij mee.

Antwoord van UKKIE babydesign

Hoi Doina, wat een ontzettend mooie review, dankjewel. De levertijd is inderdaad misschien iets langer maar ik vind het heel belangrijk dat elke order met alle aandacht en liefde gemaakt wordt. Ik ben heel blij dat je dit ook ziet. Je kleindochter wordt in ieder geval heel erg verwend. Veel plezier van de kleertjes. Groetjes Mirjam.

• Dros Roly
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Prachtige kwaliteit, en op je vragen wordt snel geantwoord. Echt heel te vreden.

Antwoord van UKKIE babydesign

Heel erg bedankt voor je mooie review. En fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes Mirjam.

• Ineke Donders
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Na plotseling vertrek ivbm met ziekte is het jurkje voor ons nieuwe kleindochtertje doorgestuurd naar Zwitserland. Het jurkje is prachtig en goed aangekomen .

• Mieneke Slagter

Prachtige afwerking

Antwoord van UKKIE babydesign

Wat leuk om te horen dat je de afwerking mooi vindt. Details en een mooie afwerking vind ik zelf ook heel belangrijk. Heel erg bedankt voor je mooie review en veel plezier van de kleertjes. Groetjes Mirjam

• Natascha Kool
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Een superschattig setje van zeer goede kwaliteit. Met zorg ingepakt. Verzending verliep ook snel!

Antwoord van UKKIE babydesign

Wat leuk om te horen Natascha dat je zo enthousiast bent. Daar doe ik het allemaal voor! Veel plezier van de kleertjes. Groetjes Mirjam

• Martha Huisman
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Prachtig setje, mooie afwerking.

Antwoord van UKKIE babydesign

Dankjewel Martha voor je mooie review. Super fijn om te horen dat je zo enthousiast bent over de kleertjes. Veel plezier ervan! Groetjes Mirjam

• Anouk Van Rijn
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Snelle levering. De producten zijn wellicht iets prijziger maar echt de moeite waard! De stof is heel zacht en prettig! Het broekje is erg fijn als er een luier onder zit. Deze kleding is mijn favoriete outfit voor mijn zoon!

Antwoord van UKKIE babydesign

Super bedankt voor je prachtige review Anouk. Wat leuk om te horen dat het je favoriete outfitje is. Veel plezier ervan. Groetjes Mirjam.

• Annemiek Terpstra-Hiemstra

Prachtig en superzacht!

Antwoord van UKKIE babydesign

Dat is fijn om te horen Annemiek. Hartelijk dank voor je mooie review. Veel plezier van de kleertjes en de hydrofiele doeken. Groetjes Mirjam

• Melanie Buit Cornelissen
    Geverifieerde klant van UKKIE babydesign

Goede service, mooie kwaliteit. Zeker het bestellen waard!

Antwoord van UKKIE babydesign

Wauw wat een mooie review Melanie, dankjewel. Fijn dat de broekjes goed passen bij je dochtertje. Heel veel plezier van de kleertjes. Groetjes Mirjam.

• Hilal
    Review voor UKKIE babydesign

De stof is van goede kwaliteit. De kleertjes die ik had besteld, waren zoals op de afbeeldingen. Nette en vlotte levering.

Dankjewel voor je lieve woorden. Heel veel plezier ervan. Groetjes Mirjam

• Kimmy
    Review voor UKKIE babydesign

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Goed en degelijke kleding

Antwoord van UKKIE babydesign

Dankjewel Kimmy voor je mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier van de kleertjes. Groetjes van Mirjam.