TurboTronic
Lidmaatschap per 04-11-2024 stopgezet
Dave
Perfect
Roland Allegaert
tevreden over de stofzuiger, zeer handig!
de wieltjes vd borstel zijn wel niet erg sterk, maar wordt dan ook wel dagelijks gebruiktAntwoord van TurboTronicHartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service. we streven er altijd naar om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. -
Jacqueline
Netjes geholpen bij de klantenservice. Bestelling liep op rolletjes, helemaal goed!!!!
Antwoord van TurboTronicFijn om te lezen dat u het contact met onze klantenservice als prettig heeft ervaren! Wij waarderen het zeer dat u dit heeft willen delen door middel van een beoordeling. Als wij u verder nog van dienst kunnen zijn, schroom dan niet om weer contact met ons op te nemen.
Arlette
Even gebeld voor advies en daarna is de pizza oven snel geleverd . Fijne persoonlijke service en een super goede oven.
Antwoord van TurboTronicHartelijk dank voor uw lovende woorden over uw aankoop. We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met het bestelde product. Het is altijd ons streven om producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen.
Uw positieve feedback betekent veel voor ons en helpt ons om onze service en producten voortdurend te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen . -
Ljiljana Gnjidic
Mooie prijzen en goede service.
Lilian Schelfhout
Moest zeer lang wachten op mijn vertraagde bestelling en die was dan nog op het verkeerde adres afgegeven Gelukkig kende die mensen mij en hebben die het pakje bij mij afgegeven.
Antwoord van TurboTronicHartelijk dank voor uw feedback. We vinden het ontzettend jammer om te horen dat uw bestelling later is aangekomen dan verwacht. We hebben uw bestelling op de dag van de bestelling verzonden, maar door de opgegeven adresinformatie is het pakket helaas vertraagd en pas na 6 dagen op een ander adres geleverd door de vervoerder. We begrijpen dat dit vervelend is en betreuren de verwarring die hierdoor is ontstaan.
Wij streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, en hoewel dit buiten onze controle lag, willen we graag samen met u kijken naar hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Mocht u verder tevreden zijn over onze webshop en het product dat u heeft ontvangen, zouden we het enorm waarderen als u uw beoordeling zou willen herzien.
We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen en bedanken u nogmaals voor uw begrip. -
Jac Schreurs
Laat in de avond besteld, dag erna smorgens in huis. Dat noem ik super service.
Antwoord van TurboTronicHartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met onze snelle levering. Het is altijd ons doel om onze klanten de best mogelijke service te bieden en wij zijn dan ook blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.
LM Morgan
Goede klantenservice!
Roberto Cappelli
Mijn product kwam beschadigd binnen.
Antwoord van TurboTronicBedankt voor uw beoordeling en wat jammer dat u onze webshop met 1 ster beoordeeld, omdat uw product beschadigd is geleverd.
Ik zie dat u hiervoor contact heeft gehad met onze klantenservice en bent voordien van een retourlabel om uw defecte onderdeel gratis retour te kunnen zenden.
Indien u wel tevreden bent over onze shop en service, zouden wij het enorm op prijs stellen als u uw beoordeling zou willen herzien. -
Hugo Vanden Driessche
Vlotte levering.
J.J. van,derZwan van den Broek
Heel tevreden over Turbo Tronic
Jos Oud
Eindelijk na maanden niet leverbaar maar nu toch op voorraad!
Bert Buelens
Goede verzendservice
Erwin cooremans
Heel snelle en correcte levering
Etienne Van Sompel
Alles ok.
Natascha Stoel
Snel geleverd zaten alleen spullen bij die ik niet besteld had maar ook om terig te sturen goede service
Fijn om te horen dat ook de afhandeling van de retourzending in goede orde voor u is behandeld. -
Maria Blockxhuysen
Heel tevreden met mijn aankoop en goede service.... Zeker een aanrader, zowel de website als de oven ‼️💯%👍
Marijke Vanparrys
Geweldige service, klantendienst top
Louise Klinkenbe
Ik moest wel maanden wachten tot mijn stuk weer bestelbaar was. Eens daar ging het vlotjes. Ben heel tevreden met mijn stofzuiger.
R. T
Snelle levering. Service super afgehandeld.