Tuinvoordeel.eu
Bent u op zoek naar grote bloembakken of plantenbakken? Tuinvoordeel.eu is de specialist in plantenbakken in alle materialen. Hier vind je ook een groot aanbod tuinverlichting, tuininrichting, kantopsluiting,
Klantenservice: tel. +31 (0)85-8770286 of www.tuinvoordeel.eu
Egbert
Prettige afstemming en advies.
Nette levering -
Mc
Snelle levering!
Hoe beoordeel je Tuinvoordeel.eu?
Hans O.
Prima plantenbak, ben er blij mee. Hopen dat ie gauw de roestkleur krijgt.
Hans
Snelle en correcte service!
Clara
De heer Gruteke heeft bij ons in het hartje van Amsterdam twee prachtige cortenstaal bloembakken met bamboe geplaatst. We zijn zeer tevreden over de bestelling en levering aan huis. Kon niet beter.
Eric
Goed overleg en heel fijn meegedacht voor snelle levering. Via WhatsApp eenvoudig toegankelijk voor informatie over prijs en de levering.
Buitenlamp
Bestelling ging prima was alleen een beetje onduidelijk wanneer het verstuurd ging worden maar is wel gelukt
Nvw
Zeer goede communicatie met de verkoper. Product op maat is zoals besteld en kwaliteit is top!
Tuinvoordeel
Heel mooie bloempot en goede thuisleverservice
Anwar
snel geleverd zoals telefonisch besproken. mijn dank hiervoor
Borremans A
We hadden 4-kantige polyester bakken besteld en enkele dagen later nog een grote bij besteld. Ze zijn prachtig en de levering was snel en zoals gevraagd binnen de tijd geleverd. Dat verdiend zeker 5 sterren
Liesbeth
Duidelijke informatie en Tuinvoordeel.eu is echt zeer hulpvaardig. Alles is conform afspraak en planning geleverd en de plantenbakken zien er werkelijk schitterend uit. Nu nog plaatsen...
Hans
Vooraf de bestelling goed geïnformeerd, waarop het product snel geleverd is en zeker voldoet. Heel fijn!
B&R
Hele prettig contact bij het kiezen van de Andes cortenstaal bakken mbt het overplaatsen van twee olijfbomen.
Annemiek
Zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs, goede service, top winkel!!
Pee
Goed en snel contact met het bedrijf (ivm. een leveringsvraag) en naast snelle levering ook prima prijs en kwaliteit.
Charles Horck
Goed verzorgd.
Bakken zien er tip top uit.
Ergoklauw
Ik ben nog altijd aan het wachten sinds februari-maart op een reactie.
Slechte service, hier zien ze mij nooit meer terug. -
CT
Wat is besteld, is geleverd!
Yvonne
Echt een top service, klantvriendelijk en snel antwoord en oplossingen op mijn vragen. Echt een aanrader!