Tuinmeubelwereld.nl
peter Westgeest
een duidelijke site en ook telefonisch goed bereikbaar
E Ricardo
Prettig en goed geholpen.
Hoe beoordeel je Tuinmeubelwereld.nl?
W Van Hummel
Waarom ik deze webwinkel aan zou raden om dat ik heel erg tevreden ben over het goede overzicht van de website en het snelle afhandelen van ons product betrouwbaar en de snelle levering van het product top in een woord.
Jeroen Delissen
Snel geleverd, fijne transporteur en artikel zoals verwacht. prima!
Twan van den Boogaard
Prima prijzen en snelle levering
J Van Eck
Geweldige service
Hans Nooijen
Goeie service. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling.
m Wemmenhove
Hele fijne site. Snelle levering. Mooie spullen. In de winkel geen hulp gekregen nadat ik al 15 min bij de buitenmeubelen rond liep dat vond ik gek.
Jozefien Schuinder
Mooie prijs en fijne service!
Jorik Jager
Vriendelijke verkoper, goede communicatie over de levering en een hele mooie tuinset!
Ivo Van Berkel
Mooie stoel en de prijs is goed
Martin M
Goede en duidelijke communicatie, snelle levering, product precies zoals verwacht en gehoopt.
Bernadet Wimmers
Top tent! Hele duidelijke site en je kan de levering met aantal stops helemaal volgen.. bezorger was zeer behulpzaam en vriendelijk. Blij mee.
Chantal Verkade
J. Hobers
Wij hebben duidelijke uitleg gehad. Prachtige loungeset gekocht. Helaas ons budget met 100% overschreden, klein cadeautje voor de tuin had best leuk geweest.
Bert Schaap
Prachtige stoel voor een heerlijke prijs
Jenny Ebbenn
Super goede service,
We hadden stoelen besteld als pre order, deze kwam zelfs eerder binnen dan verwacht super fijn!
Nu was er helaas 1 frame kapot en werd na een melding netjes opgelost door een nieuw frame na te leveren als deze binnen is.
Hartstikke fijn!
Netjes volgens afspraak geleverd
S Peeters
Goede service, snelle afhandeling
Antwoord van Tuinmeubelwereld.nlHi S,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen.
Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 4 sterren, wat niet slecht is maar het kan altijd beter. Ik ben een strever en ik probeer altijd de 5 sterren te behalen!
Graag wilde ik je daarom vragen waar we het hebben laten liggen en wat we volgende keer nog beter kunnen doen om 5 sterren te behalen?
Met vriendelijke groet, Abby van Tuinmeubelwereld.🪴