Tuinmeubelwereld.nl
Roel Kruidhof
Snelle levering. Transporteur ronduit aso
Antwoord van Tuinmeubelwereld.nlHi Roel,
We zijn blij om te horen dat de levering snel was. We vinden het echter vervelend dat je een negatieve ervaring hebt gehad met de transporteur. Dit is zeker niet de standaard die we willen bieden, en we nemen dit serieus. We zullen contact opnemen met de vervoerder om te zorgen dat dit in de toekomst niet meer voorkomt. We hopen dat je alsnog tevreden bent met je aankoop.
Met vriendelijke groet, Laila van Tuinmeubelwereld -
Frans Veltman
Prima service, super snelle levering.
Hoe beoordeel je Tuinmeubelwereld.nl?
Tonnie Tholen
Mooi set
Groenen Jean pierre
Naima Echargui
Duidelijke website en snelle bezorging.
Jeannine Heirwegh
Tot aan de levering heel goede service
Van de bezorger geen goeie ervaring hij heeft het pakket gewoon in de gemeenschappelijke hall gezet zelfs zonder aan te bellen -
Marina
Mooie loungeset. Geweldige service. Snelle levering. Wij genieten van de loungeset onder onze nieuwe overkapping. In 1 woord geweldig.
Vera kramer
Antwoord van Tuinmeubelwereld.nlHi Vera,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen.
Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 4 sterren, wat niet slecht is maar het kan altijd beter. Ik ben een strever en ik probeer altijd de 5 sterren te behalen!
Graag wilde ik je daarom vragen waar we het hebben laten liggen en wat we volgende keer nog beter kunnen doen om 5 sterren te behalen?
Met vriendelijke groet, Laila van Tuinmeubelwereld 🪴
Lisanne
Mooi product, heel blij mee alleen zonder opgaaf van reden ging de gekozen leverdag niet door / kreeg ik geen tijdvak toegemaild. Tevens blijft de palet waarop de tuinmeubels geleverd worden bij je achter en mag je die zelf gaan opruimen...
Antwoord van Tuinmeubelwereld.nlHi Lisanne,
Bedankt voor uw positieve feedback over het product! We zijn blij om te horen dat u er blij mee bent. Het spijt ons echter dat de gekozen leverdag niet is doorgegaan zonder opgaaf van reden en dat u geen tijdvak heeft ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden.
Daarnaast begrijpen we dat het achterlaten van de pallet ongemakkelijk kan zijn. Echter staat dit wel op onze website onder het kopje bezorgen. Dat de pallets niet mee retour worden genomen.
Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om te helpen! Met vriendelijke groet, Jamie Team Tuinmeubelwereld -
Ton
Snelle levering, goede deugdelijke verpakking.Heerlijke stoelen met dikke kussens. Zitten prima en een mooie aanwinst voor op het balkon.
Frans van de Wal
Snelle en correcte levering!!
Anouk
Wij hebben Lyon betonlook dining tuintafel gekocht. Na een paar maanden stond er een afdruk van een tennisracket in de tafel (dit racket hadden onze kinderen gewoon op tafel gelegd na het spelen, wat normaliter zou moeten kunnen). Wij hebben contact gehad met Tuinmeubelwereld en we kregen te horen dat er een fout in de afwerking van het tafelblad zat en we kregen (UITEINDELIJK NA VEEL HEEN EN WEER GEMAIL) een nieuw tafelblad. Netjes opgelost dus. Maar nu, nog geen jaar verder, heb ik buiten met mijn zoon zitten knutselen en heeft er dus een paar uur een placemat op de tafel gelegen en je raad het al: ook het placemat staat nu voor altijd met een afdruk in ons tafelblad. Dit is toch niet te geloven? En zou totaal niet moeten kunnen. Kortom: "goedkoop" is duurkoop. Ik zou de tafels van Tuinmeubelwereld dan ook NOOIT meer aanraden.
Antwoord van Tuinmeubelwereld.nlHi Anouk,
Bedankt voor je review! Wij vinden het erg belangrijk om feedback te ontvangen op hetgeen wat we doen en we waarderen het als klanten hiervoor de tijd nemen. Uiteraard willen we iedereen dusdanig goed helpen dat ze onze service 5 sterren waard vinden. Ik zag dat je ons een review hebt gegeven van 1 ster, wat ik erg jammer vind.
Ik heb uw bericht over deze klacht opgepakt en beantwoord !
Graag zoeken we uiteraard naar een passende oplossing ik zie uw reactie dan ook graag tegemoet komen.
Met vriendelijke groet, Jamie Cornelisse Team Tuinmeubelwereld -
Patricia
Snelle levering en adequate communicatie. Mijn tafel bleek bij montage licht beschadigd en dat werd heel snel en naar tevredenheid opgelost. Zelden zo'n behupzame en goed te bereiken klantenservice meegemaakt!
Antwoord van Tuinmeubelwereld.nlHi Patricia,
Met vriendelijke groet, Laila van Tuinmeubelwereld 🪴 -
Nico van der Meijde
snelle reactie en bevestigingsemail en levertijd snel per email gestuurd met alle informatie en daarna natuurlijk snel geleverd in goed staat .Top
Cees van Dommmele
Het was een snelle levering , met een slecht koerier bedrijf ,
verpakking helemaal stuk , gelukkig geen beschadiging.De jongen was een klein mager mannetje , en zou dat alleen moeten doen .Gelukkig waren
de stratenmaker 's nog aanwezig . Maar we zijn er blij mee. -
Eef
Tuintafel en stoelen ook bij jullie gekocht en ideaal een passend tuintafelhoes dat precies om heen past zonder gedoe...blij mee!!!
Ton van Rijswijk
Snelle levering, kreeg alleen verkeerde artikel. Maar fout werd door dit bedrijf razendsnel en adequaat hersteld. Fouten goedmaken is ook corebusiness!
Gerda Boerhof
Prima service. Keuze uit afleverdata. Prima. Goede gebruiksaanwijzing om de stoelen in elkaar te zetten. Ben een tevreden klant!
Yvonne Van den Biggelaar
Snelle levering netjes geleverd
Kees Hamelink
Vlot geleverd nette bezorging oja zit nog lekker ook!