Tuinmeubelshop
Tuinmeubelshop is dé specialist in tuinmeubelen. Op onze webshop vind je het grootste aanbod tuinmeubelen van Nederland. Met 12 Experience Stores XXL zijn wij altijd in de buurt en bieden wij de mogelijkheid om alle tuinmeubelen te bekijken en kan je proef zitten.

9,2
  • Jolanda
    Review voor Tuinmeubelshop

Een aantal weken geleden hebben we onze loungeset uitgezocht in deze mooie en nette showroom. Genoeg keuze, in allerlei prijsklasses en kleuren dus voor ieder wat wils. De verkoper Corwin heeft ons ook goed geadviseerd dus wat dat betreft is deze winkel een aanrader!

Maar...dan komt de levering. Bijna alles is fout!! Onze set bestaat uit 5 delen...2 hoekmodules, 2 tussenunits en een voetenbank. Helaas bleken er geen hoekmodules te zijn geleverd, maar eindmodules (codes op de bon en de doos kwamen ook niet overeen) Dat houdt in dat de hoekkussens er niet bij zitten, maar dat is wel de reden dat we de hoekmodules kozen en daar ook meer voor betaalden. Toen werden de tussenmodules uitgepakt, en die bleken een andere code te hebben als op de bon. Het verschil weten we nog steeds niet, maar 1 unit was zo krom als een hoepel. Weer een teleurstelling. Het enige wat wel juist was, was de voetenbank. Contact opgenomen met de klantenservice, en die vonden we maar kortaf. We hebben het recht om alles weer op te laten halen, omdat op het voetenbankje na, alle codes niet overeen kwamen maar omdat het wel bij elkaar leek te passen, zijn we akkoord gegaan om het te laten staan, en een vervanging van de kromme unit en het opsturen van de missende kussens zou het oplossen. Toen ik om compensatie vroeg, kreeg ik er een bamboe windlicht bij. Nou, op een bijna complete levering van een set van 1850 euro, is een windlicht twv 20 euro niets. Naar wat gesteggel via de mail, heb ik uiteindelijk een groot houten dienblad gekregen, waar ik tevreden mee ben. Maar....nu komt de nieuwe levering, komt er weer een kromme unit uit de verpakking. Dit zou een lounge set zijn uit een topsegment, maar niets is minder waar. Wat een prul. Omdat we er helemaal klaar mee zijn, hebben we uiteindelijk de kromme unit aan de kant gezet waar we niet tegenaan kijken, en met kartonnetjes en het stellen van de pootjes van de andere units, lijkt het voor het oog recht, maar is het zeker niet. Voor ons NOOIT geen meubels meer van Tuinmeubelshop dus bezint voor u begint!

EXTRA AANVULLING REVIEW: We zijn via ons review en via de mail benaderd om het probleem op te lossen, en daar staan we voor open, maar of we dan wel eerst even de negatieve review willen verwijderen. We hebben aangegeven dat we dat zullen doen nadat de omruiling heeft plaats gevonden, maar er is tot 3x toe verzocht om eerst de review te verwijderen en pas dan wordt er een omruiling ingepland. Dit is gewoon chantage en we willen u zeer adviseren geen zaken met dit bedrijf te doen!