TuinhoutZeeland.nl
Ardjan Boogert
Goedwerkende webshop, betaalbare prijzen en goed kwaliteit.
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlDank je wel voor de mooie beoordeling Ardjan! Wij hopen u bij uw volgende tuinproject weer te zien :)
Simon Jobse
Goed bereikbaar en service.
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlDank je wel Simon!
Hoe beoordeel je TuinhoutZeeland.nl?
W.P
Snelle levering en netjes afgehandeld
Pien Van Dijck
Meedenken en snelle service
Ivo Besuijen
Tevreden over de geleverde bestelling en het contact is prima.
Ron
Goed hout. Behulpzaam en vriendelijk.
Sietse
Goed geinformeerd en snel geholpen
Albert de Graaff
Geweldig geholpen, uitmuntende service
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlBedankt voor je review en bestelling Albert!
CAJ Claessen
Goede service, goede produkten, goede hulp.
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlBedankt voor je leuke review! :)
Ronald van Oostenbrugge
Kom er weer terug voor hout. Uitleg was prima. Levering ook prima.
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlBedankt voor jullie bestelling en de mooie 5 sterrenreview :)
Jurgen Reimerink
Top service
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlDank je!
Martijn Boone
Fijn contact
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlInsgelijks!
Voldoet aan verwachting.
Ronny Pieters
Zoals altijd goede kwaliteit, en snelle levering
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlBedankt Ronny!
Laurens Groutars
Prima hout, Mooie prijzen, vriendelijk geholpen
Antwoord van TuinhoutZeeland.nlBedankt voor je review Laurens en wellicht tot de volgende keer :)
Vinnie
Goed service, er wordt meegedacht. Contact gaat soepel. Een foutje in de levering werd netjes en vlot opgelost.
Vragen worden snel en goed beantwoord. Heel tevreden, ga er zeker meer bestellen.Antwoord van TuinhoutZeeland.nlDank je wel Vinnie voor je mooie review!
Marcel
Goede service -
Johan
Inmiddels heb ik voor drie projecten heel wat hout gekocht bij Martijn en Dirk Wielemaker. Ik heb bij hen het hout gekocht en bij ons tweede huis in Duitsland een prieel met een piramidedak gebouwd. Bij ons huis in Middelburg heb ik ook een prieel gebouwd. En het laatste project was het bouwen van dertien meter lange schutting.
Ik ben zeer tevreden over de gekregen adviezen die ik nodig had. Ik ben niet zo technisch, maar met plaatjes en instructies was ik heel goed geholpen. De kwaliteit van de materialen is top! Ik raad Tuinhout Zeeland van harte aan!Antwoord van TuinhoutZeeland.nlSuperleuke review Johan en we zien je graag weer eens terug! :)
Mark Tramper
Fijne communicatie, veel op voorraad en snel geleverd!
Marcel Van Toren
Zeer goede service en het hout is van goede kwaliteit.