Trips in the Cloud
Onze GPS Trackers worden werkend opgeleverd en zijn voorzien van een werkende SIM-kaart geschikt voor roaming in de EU. U als klant koopt de GPS Tracker online via onze webshop en u kunt vervolgens zelf het apparaat in uw auto stoppen en per direct uw ritten registreren. Wij bieden ook Inbouw GPS Trackers.
Jeroen Drenth
Goede helpdesk!
Yngwie van de Velde
Fantastische service.
Hoe beoordeel je Trips in the Cloud?
Bart Kollenburg
Respons op vragen is echt slecht
Instellingsadministratie Traverse
Snelle levering en goede service.
mdm
Ik ben in het bezit van de trips in the cloud tracker, werkt perfect al 4 jaar zonder problemen.
Toon Stappers
goed product geen omkijken naar, software voor rapparten mag een update hebben.
Fred van Beek
rittenregistratie voor als je zakelijk rijdt, bijna geen omkijken naar en goedkoop.
jeroen peijffers
Werkt goed,geen omkijken naar!
Edwin de Vet
Mooie prijzen en goede service. Goed overzichtelijke app.
RoshCityDrivers
Altijd makkelijk en snel. Gewoon met 1 druk op de knop is het elk jaar weer gemakkelijk om de km standen bij te houden van al mijn leswagens!! En niet te vergeten de kwaliteit/service als je een keer support nodig heb bij een paar vragen!! Altijd binnen 5min alles beantwoord en opgelost!!
Ronald Rijerkerk
Mooie prijzen, snelle en goede service!
John Hendrickx
Snelle levering en wellicht belangrijker hele goede response op gemeld defect wat goed en snel opgelost is.
Mert Durgut
succees
Youssef Ibrahimi
Word er telkens vanzelf eruit gegooid, vervolgens telkens inloggen. Ook zie ik niet hoe ik mijn eigen wachtwoord kan instellen.
Rob de Witte
Harry Wichers
fijn dat jullie afloop contract bewaken en reminder versturen.
Max Lousberg
Contact met "Trips in the cloud" is goed, zij zijn goed bereikbaar en lossen de problemen goed op
Rob de Bruin
Werkt goed geen gezeur.
Jan de Koning
Erg betaalbaar
Prima software
Oed unit werkt prima
Tevreden -
Peter Akkermans
Gebruik het al geruime tijd en makkelijker je kilometers controleren is haast niet mogelijk. Ook een prima service als er eens een keer iets is. (een keer in vijf jaar een kleinigheid gehad.)