Trimlessspots.nl

Trimlessspots.nl

Trimlessspots.nl helpt woningbezitters bij het vinden van de juiste duurzame trimless inbouwspots en zitten zich in voor een energiezuinige wereld.

De wereld is aan het veranderen. De CO2 uitstoot moet gereduceerd worden en de komende jaren dienen wij slimmer om te gaan met onze grondstoffen op de wereld. Daarom is deze website opgericht: Het aanbieden van energiezuinige en duurzame led inbouwspots.

Door de vraag uit de markt voor een kleine en betrouwbare trimless spot is het merk BARI ontstaan. Wij bieden duurzame led trimless inbouwspots aan die energiezuinig zijn en duurzaam. De onderdelen van de led spots zijn herbruikbaar en vervangbaar.
9,1
Filter 423 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 212 met beschrijving

• Jacko Mohle

Omdat ik herrneringsmail

• Gamze Sahbaz Tazegul
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Snelle bezorging en je wordt goed geinformeerd nadat je je bestelling hebt geplaatst.

• Hoe beoordeel je Trimlessspots.nl?

• Anoniem
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Super geregeld. Erg behulpzaam en mooie kwalitatieve spots

• Sebastian
    Review voor Trimlessspots.nl

Na het verkeerd aansluiten (door een onjuiste gebruiksaanwijzing) van twee slimme dimmers (Zigbee hue inbouwdimmer draadloos), gingen ze kapot. Ik moest er wel even achteraan, maar uiteindelijk heeft Trimless dit goed opgelost. We hebben nu goed werkende slimme dimmers in onze designlamp, die compatible zijn met een Philips Hue Bridge.

• JC Kok
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Goede berichtgeving bij vertraging levering

• MarkH
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Ik wacht inmiddels al meer dan 8 weken op mijn geld na retourzending. Vaak gebeld en toezegging gekregen dat ze het gaan overmaken maar tevergeefs…

Antwoord van Trimlessspots.nl

Hoi Mark. Dank je wel voor je review. Wij begrijpen dat u deze review schrijft na de onduidelijkheid. Het geld is in de week van 18-11 overgemaakt naar uw rekening. Normaal storten wij 2 weken na het ontvangen van het retour het geld terug via onze betaalprovider. Bij u heeft het iets te lang geduurd.

• Michel
    Review voor Trimlessspots.nl

Professioneel advies, snelle antwoorden.

• Ria

Duidelijk beschrijving van de Dimmer

• Maarten
    Review voor Trimlessspots.nl

Na de bestelling bleek dat touch panel langere levertijd had dan weergegeven op de website. Helaas werd hier in eerste instantie niet over gecommuniceerd. Na e-mail en slechte beoordeling, werd hier adequaat op gereageerd en kwam er duidelijkheid over de levering.

• Henk
    Review voor Trimlessspots.nl

Mooie spullen, Goede service, prima!

• R. Baardman
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Heb in maart 2024 eindelijk de laatste onderdelen van mijn bestelling van okt 2023 ontvangen. Besteld was een witte lijnverlichting en ontvangen is een wit overgespoten zwarte lijnverlichting. Ik heb dit geretourneerd ruim een maand geleden en wacht nog op bevestiging en geld terug. Spullen die wel goed waren zijn mooi. Maar 6 maanden moeten wachten en dan iets ontvangen wat overgespoten is omdat ze schijnbaar niet kunnen leveren is waardeloos. En het niet verwerken van retouren is een no-go.

• Adriaan

geweldige PERSOONLIJKE service

• Shane
    Review voor Trimlessspots.nl

Door influencer KO hier terecht gekomen. Zeer vakkundig werk leveren ze!

• Fam. Stam
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Producten kunnen bekijken in de showroom. Vriendelijke ontvangst en goede uitleg.

• Rene Vermeij

Mooi product

• Marco Vermeer

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Murat Aksoy

Goede producten, betaalbaar

• Anoniem - naam bekend
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Zeer goede service en begeleiding. De producten blijken soms echter goedkope Chinese varianten die ze aan 2-3x de prijs elders verkopen. Teleurstellend - zowel voor de prijs, maar ook de verwachtte kwaliteit.

Antwoord van Trimlessspots.nl

Contact opgenomen met de klant. Producten waren niet naar wens. Samen een goede oplossing gevonden.

• Roberto Morata Gella

Service ok but i ordered a ip44 and is not

• H. Schnater
    Geverifieerde klant van Trimlessspots.nl

Fijn contact en snelle levering 👍👏👏👏