Tres' Vintage
Vivian Stollman
Suoer service. Kreeg ook nog een kief berichtje of alkes in goede orde was ontvangen. Superfijn. Persoonlijke touch 😊
Antwoord van Tres' VintageBeste Vivian, bedankt voor je complimenten! Veel plezier met je bestelling.
Benthe
Persoonlijke en vriendelijke service. Producten waren goed en leuk ingepakt . Ik kom zeker nog eens terug :)
Antwoord van Tres' VintageBeste Benthe, bedankt voor je mooie review! Veel plezier ermee en tot de volgende keer, leuk!
Hoe beoordeel je Tres' Vintage?
Herma
Prima service!
Antwoord van Tres' VintageDankjewel Herma! Bedankt voor je bestelling.
N
Producten waren zoals op de foto's. Zeer netjes ingepakt en tijdig verzonden. Heel blij met mijn bestelling!
Antwoord van Tres' VintageBedankt voor je mooie review! Heel veel plezier ermee.
Brenda
Keurig ingepakt, prettige communicatie, heel blij mee.
Antwoord van Tres' VintageBeste Brenda,
Bedankt voor je complimenten, veel plezier ermee! -
Carla
Het was weer een feestje om mijn opgespaarde bestellingen uit te pakken. Mooie items voor mijn verzamelingen. Ook altijd goede en leuke communicatie. Ik ben ook blij dat ik tegenwoordig Instagram heb, hier zijn al vele leuke items langs gekomen die ik anders had gemist. Kortom, bedankt weer voor alles!! 🧡
Antwoord van Tres' VintageWat leuk Carla, dankjewel voor je mooie complimenten en bestellingen! Veel plezier met alle toffe items voor je verzamelingen. Groeten Theressa
Daniëlle Geelen
Goede service snelle levering, mooi verpakt.
Antwoord van Tres' VintageBeste Danielle, dankjewel voor je mooie review!
Dorine Hagelaars
Hele persoonlijke en fijne service en dienstverlening!
Antwoord van Tres' VintageDankjewel Dorine! Bedankt voor je bestelling!
Freek Offeringa
Perfect afgeleverd. Vooral de verpakking Was zeer keurig. Niks dan complimenten.
Antwoord van Tres' VintageBedankt voor je mooie review Freek. Veel plezier ermee!
Chantal Schmitz Weckseler
Mooie prijzen, goed verpakt,
VriendelijkAntwoord van Tres' VintageBeste Chantal, bedankt voor je mooi review! Groeten Theressa
Eva Kroon
Leuke spulletjes, met zorg geselecteerd! En leuk hoe we via insta meegenomen worden in de zoektocht en enthousiasme voor het vinden en herwaarderen van toffe of nuttige vintage items
Antwoord van Tres' VintageBeste Eva, dankjewel voor je complimenten en mooie review! Veel plezier met je prachtige items!
Nadia Tong
Tres,vintage heeft hele leuke en mooie spullen .Mijn bestelling was heel snel bezorgd.Alles was zorgvuldig ingepakt en mijn bestelling komt overeen met wat op de webshop staat.Het is een plus punt dat Tres,op haar webshop een korte beschrijving over de producten erbij zet en ook als er iets aan mankeert.Deze webshop is transparant en betrouwbaar.
Antwoord van Tres' VintageBeste Nadia, dankjewel voor je review! Ik probeer altijd alles zo duidelijk mogelijk te beschrijven. Veel plezier met je bestelling.
Linda van Opstal
Geweldig verzorgde levering, veilig en liefdevol ingepakt, dat merk je gewoon. Ik heb cadeautjes uitgepakt ipv m'n "bestelling".
Antwoord van Tres' VintageBeste Linda,
Bedankt voor je mooie complimenten! Veel plezier met je mooie spulletjes! -
Tineke
Mooi en stevig ingepakt en zonder beschadiging ontvangen !
Antwoord van Tres' VintageBeste Tineke, bedankt voor je mooie review! Veel plezier ermee.
Birgite
Al jaren shop ik steeds weer iets leuks bij Tres' Vintage! De persoonlijke benadering is fijn, altijd een goed verzorgd pakket, een cadeautje om uit te pakken!
Antwoord van Tres' VintageBeste Birgite,
Bedankt voor je mooie complimenten ! Jij bedankt voor je prachtige bestelling. -
Dik tevreden
geweldige service en prettige persoonlijke benadering
Antwoord van Tres' VintageBedankt voor de mooie review!
Marjolein Thijssen
heel goede service, het was allemaal heel zorgvuldig en stevig verpakt. De items waren zoals op de foto, zag er heel goed uit!
Antwoord van Tres' VintageBeste Marjolein, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je prachtige items.
Monique van den Elsen-Relou
Hele snelle levering, perfect ingepakt.
Antwoord van Tres' VintageBeste Monique, bedankt voor je review. Veel plezier ermee!
Carla Janssen
Ik ben erg tevreden over tres Vintage .Na bestelling een verzorgd pakket gekregen.Keurig verpakt en met een persoonlijke noot. Hetgeen ik gekocht had voldeed aan de verwachting. Ik zal zeker hier nog eens wat bestellen.
Antwoord van Tres' VintageBeste Carla, bedankt voor je mooie review! Tot een volgende keer.
An Van Dun
Mooie vintage
Antwoord van Tres' VintageDankjewel An, veel plezier met je bestelling!