Tres' Vintage
digna
Vriendelijk en snel, blij mee!
Jacques Kootker
Goed geregeld, goed verpakt en snelle levering.
Hoe beoordeel je Tres' Vintage?
Didi
Goeieavond hallo ik ben erg blij wat ik had besteld een week geleden! En mijn verloofde houd er ook allemaal van dank jullie wel! Ga zo door met alles het goeie service en mooie kortingen en prijzen enzo TOPPERS!! WE LOVE IT TRULY!! Fijne avond en ik raad jullie iedereen aan en ook onze vrienden!👍👍🙂🤩
Renate
Goede service en verzending. Met veel aandacht en passie verpakt, zeker een aanrader.
Antwoord van Tres' VintageDankjewel voor je mooie review Renate! Veel plezier ermee. Groeten Theressa
Carla
Weer een SUPER leuk pakket ontvangen met mooie opgespaarde spulletjes voor mijn verzamelingen. Leuk ingepakt en met een persoonlijke noot. Bedankt weer voor alles!! 🤗🧡
Antwoord van Tres' VintageJij bedankt voor je mooie bestellingen, zo leuk altijd! En inderdaad, opsparen mag altijd. Ik pak alles met veel liefde in. Veel plezier ermee en tot de volgende keer. Groeten Theressa
Ingrid
Prachtig kapstokje en goed verpakt snel ontvangen
Antwoord van Tres' VintageDankjewel voor je mooie review Ingrid, daar ben ik blij mee! Veel plezier ermee.
Geja
Bestelling en bezorging verliepen prima. Leuke mail na ontvangst. En natuurlijk blij met het ontzettend leuke ledikantdekentje. Kwaliteit is erg mooi. Bedankt!
Antwoord van Tres' VintageBeste Geja, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met het dekentje. Groeten Theressa
Tineke
Bij Theressa bestellen is altijd een feestje, van het neuzen in de webshop tot het moment dat je de bestelling uitpakt! Altijd ingepakt als een cadeautje 😊 Ze heeft leuke, unieke items te koop. En tegenwoordig kun je zelfs gezellig komen shoppen in het winkelgedeelte van haar opslag.
Antwoord van Tres' VintageBedankt voor je mooie review Tineke! In 2025 komen er zeker weer shopdagen in mijn opslag. Ook op afspraak is mogelijk. Veel plezier met je mooie items.
Lianne Wijers
Snelle levering en alles was goed ingepakt, ook super aardige mensen!
Antwoord van Tres' VintageBeste Lianne, bedankt voor je mooie review, daar ben ik bij mee. Veel plezier met je mooie bestelling. Groeten Theressa
Hetty
Top ingepakt, snel verzonden en fijn contact.
Antwoord van Tres' VintageBeste Hetty, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met je bestelling
Christel
Een van de allerleukste online vintage winkels die ik ken. Ik verzamel kattenitems en heb al regelmatig wat gekocht bij Tres Vintage voor hele schappelijke prijzen. Daarnaast altijd leuk contact met de eigenaresse en wat zo fijn is dat je een tijdje kunt opsparen zodat het scheelt in de verzendkosten. Echt een aanrader!
Antwoord van Tres' VintageWat een lieve woorden Christel. Dankjewel. En opsparen mag inderdaad altijd, geen probleem. Veel plezier met al je mooie katten items. Groeten Theressa
Karin
De fondueset is in het echt nog leuker als op de foto! En het was supergoed ingepakt dus alles is heel overgekomen.
Antwoord van Tres' VintageHoi Karin, bedankt voor je mooie review! Veel fondue plezier alvast gewenst. Groeten Theressa
Marianne
Snelle, vriendelijke reactie op mijn vraag, snel in huis, leuk verpakt!
Antwoord van Tres' VintageBeste Marianne, bedankt voor je mooie woorden. Wie weet tot een volgende keer. Groeten Theressa
Hendrika, Drachten
Snelle levering en perfect verpakt.
Antwoord van Tres' VintageBeste Hendrika, bedankt voor je mooie review! Groeten Theressa
Mylène
Pas weer een paar minikandelaars gekocht voor mijn verzameling. Ze werden snel geleverd, keurig verpakt, vergezeld van een leuke kaart van Theressa. Een fijne sfeervolle winkel en Tres is heel attent!
Antwoord van Tres' VintageBeste Mylène, leuk dat je je verzameling weer hebt kunnen uitbreiden. Bedankt voor je mooie review!
Marionda Huffels-Missler
Het was weer een zeer gezellig pakketje om te krijgen ! werd er helemaal blij van :) Bedankt weer Theressa
Antwoord van Tres' VintageHoi Marionda, goed te horen dat je er blij van wordt! Veel plezier ermee en bedankt! Groeten Theressa
Nadine
Ik heb nu al twee keer iets besteld bij Tres' Vintage. Het werd allemaal snel verzonden en kwam goed aan.
Antwoord van Tres' VintageBeste Nadine, bedankt voor je mooie review! Veel plezier ermee en wie weet tot een volgende keer!
Vivian Stollman
Suoer service. Kreeg ook nog een kief berichtje of alkes in goede orde was ontvangen. Superfijn. Persoonlijke touch 😊
Antwoord van Tres' VintageBeste Vivian, bedankt voor je complimenten! Veel plezier met je bestelling.
Benthe
Persoonlijke en vriendelijke service. Producten waren goed en leuk ingepakt . Ik kom zeker nog eens terug :)
Antwoord van Tres' VintageBeste Benthe, bedankt voor je mooie review! Veel plezier ermee en tot de volgende keer, leuk!
Herma
Prima service!
Antwoord van Tres' VintageDankjewel Herma! Bedankt voor je bestelling.