Trendybed
Rob
Mooi dekbedovertrek, zag er precies zo uit als op de site
Kim
Heerlijk zacht teddy beddengoed! Mijn kids willen niets anders meer!
Hoe beoordeel je Trendybed?
Barbara
Mooi dekbed en snel geleverd.
Kevin Roost
Topservice en topkwaliteit dekbed/dekbedovertrek inéén
suzan ceri
Voor de 2dex andere kleur besteld, super kwaliteit!
Herma Klink
Erg blij met onze aankoop.
Sonja Eylenbosch
correcte levering en goede kwaliteit/prijsverhouding
Jessica Put Vd
Snelle service, mooi dekbed
Iris Fidder
Geweldige service! Contact was snel gelegd met de klanten en werd vriende te woord gestaan. Ik moest een mail sturen met foto vaan het fout geleverde artikel en werd binnen een half uur netjes beantwooed. Door een fout in hun systeem was het mis gegaan maar super opgelost en nog eens snel ook.
Daniel Broumels
supersnelle levering
Janssen
Helaas bleek het bestelde dekbed een productiefoutje te bevatten. Na 1x gebruikt en gewassen te hebben, was er een stiknaad open gescheurd. Foto's opgestuurd, en binnen 3 dagen een nieuw exemplaar in de bus. Keurig netjes opgelost door TrendyBed.
HEEL MOOIE KWALITEIT EN FERFECTE LEVERING
GOEDE OPVOLGING EN ZEER TEVREDEN OVER DE SNELLE LEVERING
Farhad Sadeghi
Spijtig genoeg heb ik verkeerd ontvangen. Ik heb Katoenen bestelde en heb ik polyester ontvangen
Ria Van Rhee
Prima service en heel snelle levering!
Nadine
Super service !!
Adila
De dekbedhoezen vielen tegen. De kleur en materiaal was niet wat wij hadden verwacht. Men zou iets eerder kunnen reageren op de mail. Heb ze retour gestuurd. De andere dag nadat men het pakket had ontvangen ontvingen wij al een creditnota. Ik moet zeggen dat dit pas een goede service is. Dit maakt dat ik met gerust hart opnieuw iets zou bestellen.
Tip: wellicht wat duidelijker zijn op de website dat de lakens niet uitgepakt hoeven te worden om te kunnen beoordelen. Nu staat het onder vragen en ik dacht retour beleid. Ik had het niet gezien als ik niet iets anders gezocht had. -
Tia Geersing
Snelle levering, netjes verpakt
J.t. Niemeyer-Niezing
Goed kwaliteit
Ronald van Weerdenburg
Was onbekend met deze site maar zeer tevreden de volgende dag kwam de beselling keurig netjes geleverd de kinderdekbed overtrek jungle oerwoud goed verpakt.
Janny Van Hattem Oostrom
Een Firma waarbij je graag Bed Lingerie koopt Kwaliteit en Top geprijst.
Koop bij deze Firma, zeker nooit bij Smulders dekbedden.
Compliment Trendybed een meer dan GEWELDIGE FIRMA..
TOP DE LUXE SATIJNEN DEKBED HOEZEN.