Trapleuningexpert.nl
Sander Kulik
Kwaliteit van de trapleuning uitstekend en de gemaakte afspraken zijn goed nagekomen
Jan Troost
Super goed en alles op tijd geleverd.
Hoe beoordeel je Trapleuningexpert.nl?
John Koning
gewoon een goed product, goede communicatie, duidelijke levering
Andre Tijsen
Goede service en een mooi product.
Evert
Snelle levering en ziet er goed uit
marin
Mooie trapleuning, duidelijk website en nette bezorging.
Giel Cornelissen
Wat een service. Een echte aanrader.
Niels Visser
Snel en top geleverd, mooi product!!
michel gregoire
Prima bestelopties en vooral heel duidelijke montage begeleiding, echt top!
Jacqueline van Dijk
Snelle en keurig verzorgde levering
Anne Martens
Goed geholpen, duidelijk uitleg
Floris uit Amsterdam
Snelle en duidelijke service. Levering zeer goed geregeld met transporteur
Hans
Snelle bezorging en topmateriaal wat in geen enkele bouwmarkt te koop is.
marco staats
Prachtige trapleuning, snel en vakkundig geleverd! Ophangen vergt veel tijd en geduld maar resultaat mag er zijn
Pieter
Mooie trapleuning en snelle en goed gecommuniceerde aflevering.
de Haas
Gaten voor leuninghouders niet voorgeboord.
Schroeven met kruiskop in plaats van inbus (minder sterk dus).
Montage niet eenvoudig (positie gaten erg kritisch). Eraf moeten halen van leininghouders niet bevorderlijk voor stevigheid.Antwoord van Trapleuningexpert.nlBeste meneer/mevrouw De Haas,
Vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de geleverde trapleuningen.
In de houten trapleuningen worden door ons bewust nog geen schroefgaten voorgeboord. Dit doen we niet zodat je zelf nog kunt bepalen op welke positie je de leuningdragers plaatst. In veel situaties is dat handig en gewenst, bijvoorbeeld omdat de leuningdragers dan makkelijk geplaatst kunnen worden op de schroefgaten van de oude leuningdragers of omdat er een lichtschakelaar of iets dergelijks in de weg zit.
Hopelijk is de montage alsnog goed gelukt en hangen de trapleuningen. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen, bijvoorbeeld met het toesturen van nieuwe schroeven, laat het ons dan weten. Dan helpen we u graag.
henk heuvelman
net werk goed gedaan ik ben dik tevreden over product en service
Jacqueline Apol
Goede levering, mooie trapleuning!
Peter Elferink
Makkelijk besteld, snelle levering
Else
Goed product, blij mee.
Goede communicatie over bezorging.