Toujours-shop.nl

Toujours-shop.nl

Toujours-shop.nl is de officiële leverancier van Trend Toujours. Trend Toujours is een reeks geavanceerde professionele producten, ontwikkeld om de vitaliteit en het welzijn van het haar te verbeteren.

"De prestaties van onze kleuren en de geboorte van ons merk komen voort uit het werk van een team van experts die het Trend Toujours assortiment hebben ontwikkeld door middel van een voortdurend onderzoek. En "onderzoek" is al meer dan 20 jaar ons sleutelwoord, wat vandaag de dag resulteert in ongeëvenaarde producten op het gebied van verantwoordelijkheid en kwaliteit" - Trend Toujours R&D afdeling -

Maar de sterke focus op de gezondheid van het haar, wellness en de kwaliteit van de producten heeft niet verhinderd dat het merk zich in de mode heeft gevestigd, maar was integendeel zijn kracht: het wereldwijde merk wil steeds nieuwe producten ontwikkelen, om aan de kant van de kapper en de salon te staan bij het zetten van nieuwe en innovatieve trends.

Met zijn uitzonderlijke assortiment aan kleuringen, behandelingen en haarverzorgingsproducten biedt Trend Toujours de salon het beste voor zijn klanten. Met de hoogste kwaliteit en een jong en fris design is het merk een garantie voor succes: schoonheid betaalbaar voor iedereen.
De zekerheden van https://www.toujours-shop.nl

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.