Topsjop
De goedkoopste in:
Gadgets, Solar Tuinlampen, Spy Gadgets, Wifi IP Camera's en meer.
Quibus
Top Shop!!!
Jos Kerkhof
Snelle levering en goed Contact.
Hoe beoordeel je Topsjop?
Gerwin
Snelle levering, netjes verpakt. Alleen voldeed het artikel (nachtkijker) niet aan de eigenschappen zoals deze vermeld waren op de website zodat de sd-kaart niet herkend werd. Zelfde dag nog vervangend artikel opgestuurd, zelfde probleem. Na wat zoekwerk aan onze kant probleem gevonden, de inmiddels ten overvloede gekochte sd-kaart is volledig vergoed door Topsjop en ook hebben we een link toegestuurd gekregen waardoor de nachtkijker nu wel de grotere geheugenkaart herkend. Een probleempje kan ontstaan, het gaat erom hoe het vervolgens wordt opgepakt en afgehandeld. Vandaar zeker 5 sterren van ons!
Antwoord van TopsjopHallo Gerwin,
Heel erg bedankt voor uw positieve review. Er fijn om te horen dat u zich kon vinden in onze oplossing. -
Sonja Smit
Snel geleverd
Willem Hendriksen
Snelle en correcte levering
Gerrit
Niet topshop maar TOP Shop,...een probleem met gekoht artikel eerst geduldig telefonisch proberen op te lossen , ...daarna binnen 24 uur zonder kosten en verdere voorwaarden een nieuw artikel gekregen....., een SUPER SERVICE...
Kcey
Volgende dag had ik de bestelling thuis
Paul Kapteyn
Snelle en correcte levering
Chris Joosten
Snelle levering!
F. van D.
Vlot geleverd
Jan-Maarten Meijer
Snel geleverd, product werkt goed
Rene van der Borden
Vlotte verzending en goede Nederlands talige beschrijving
H.J.F. Boender
Goede service, snelle levering
Wilma
Goede service. Werkt uitstekend, mooie prijs.
Willy
Had bestelling gedaan maar pakketje werd niet geleverd door DPD, na mijn mail naar Topsjop die er gelijk achteraan ging werd het na 1 dag als nog geleverd door Post.nl prima service van deze webwinkel , een aanrader !
KPB
Snel geleverd. Top
Nelly Litjens
Nog altijd niet ontvangen. Krijg steeds bericht wordt morgen bezorgd. Ligt aan Post.nl denk ik.
Antwoord van TopsjopBedankt voor uw review.
U geeft zelf al aan dat het probleem waarschijnlijk bij PostNL ligt. Helaas geeft u ons, in plaats van PostNL, een negatieve review.
We lossen het probleem graag zo goed als dat kan samen met u op. Daarvoor zullen we vandaag contact met u opnemen. -
Hein Jan Veeman
Prima service, goed geregeld.
A Van den Tol Munters
Bij Topsj